Klik Jangan Tak Klik

Monday, October 5, 2009

Poposh beraya

Salam semua....asik citer pasal aku ajer...meh citer pasal my beluv cat...Mr Poposh....hehe

Asal saper2 datang umah aku mesti heboh nak bergomol dgn Poposh...yg sememangnyer suker digomol pun..nak2 kalu ygf gomol tu budak2...leh ler gomoi dia...tapi jgn ler kasar2...sian dai...sakit taw...cuba dia gomol korang...apa perasaan korang...sakitkan...hehe...ringan2 udahler...jgn ler siksa binatang...dosa...aku pun kadang2 geram sgt....aku picit2 perut & pipi dia...


Dah puas digomol....apa lagi time to "BOBOM" laa...penat melayan fanatik fan dia...hehe...padahal sorang pun tak larat nak dukung dia...too heavy....
semalam for security purpose aku terpaksa potong "kuku" dia sbb panjang sgt...udah cam kuku antu....la ni kalu nak dukung dia pun cam selamat sikit...sbb jari kuku kakinyer dah kontot...hehe
risau gak kalu dia "cakar" anak org...tapi so far alhamdullilah tak pernah lak dia "mencederakan" anak org....kene belasah lagi ada...hehe...nasib baik body tough...wakakak...

Ingat nak mandi...tak jadi cuaca kureng memuaskan....kang tak pasal2 domam tuceng den.....kene tunggu cuaca "panas"....suker tu tak jadi "mandi"...dasar tuceng kambing...pemalas nak mandi..hehe

My mum pun nak enterprem gak...siap kasik tau kalu aku gi holiday mana2....tinggal poposh dia nak jaga.....hehe

Psst: Boringnyer "Monday bluesss" malas nak keje...cepatnyer masa berlalu...nanti ada masa wa update lagi.....hehe

16 comments:

Softtouch [Hanim] said...

sy pun geram ngan poposh tau..mesti dia manja2 kan orgnya...lemah lembut...

ikiqzana said...

bila nk ada tuceng mcm mr poposh ni.. geram betul...

POSH76 said...

SofttouchHanim~mmg ko akan geramnyer...dia manje menatangnyer...bukan org..kalu org pun bess gak..leh jadi my baby...hehe

dia mmg gentle & romantis...hehe

POSH76 said...

Ikiqzana~ala nanti u pun bley bela gak....lagi kiut punyer...hehe

Mimy Hamid said...

weh aku pun nk beraya umah ko ni..semangat nak peluk poposh...baik betul ek poposh ni..rilek je org gomol..wat la open house...aku nak gomolll

POSH76 said...

MimyHamid~buleh mai jelah bwk EN AWA sekalik naa...

Poposh ni sekolah nyer tucenglah...

aku takde open house ler taun ni....hang main aku open ajer omah aku...hehe

Dee said...

bila pindah bts?

nona said...

alahai poposh...asal la ekau ni hensem sgt...gebu plak tu..

Azmiezas said...

Posh:..nak tanya Poposh tu umur brape??..tu jer...

ida sazarina said...

wah si gebusz!!!!
maw2 pinjam boleh ke sis??
hehehe~~

CINTAMANISZ Lite said...

Wah..best ler hang posh..dah ada yg offer baik punya sanggup nak jaga poposh time hangpa gi holiday ni..best!!

mama tisya said...

amboi poposh di gomol2 ye..hehehehe...kalo tisya jmpe poposh sure kena gomol2 gk...ehhehe cz tisya mmg suka sgt ngan kucing

Lady of Leisure said...

beb, dah selesai pekena laksa ke? heheheh...
isk aku kalau tgk poposh ni teringat arri..sama jer dua org ni kan hehehe... kesian poposh kene gomol..mesti dia rimas kan..

tapi gambar poposh yg dengan ur mum tu hansome sangat.. macho giler poposh.. kalau ko nak pi holiday bawak la poposh mai sini.. aku sedia menjaganya... free of charge sbb aku tau poposh ni anak yg baik..

:)

@--- Sueanne ----@ said...

wahh sis..dah cam obesity lak mr poposh tue..hahah..comelll giler..fuhhhh..geramnyaaaaaaaa..:p

Ayu Hussien said...

amnoi comel nyeee. ayu bru belajo2 bela hamster...

Shafie said...

suke sy tgk poposh..
cute sgt..
rs nk pinjam ley? :p