Klik Jangan Tak Klik

Friday, November 26, 2010

Tengah Tengah Syiok Tiba2 Gelap

Sebelum baca seterusnya OTAK kasi bersih naaa
asal gelap mesti ada agenda lain yer

Nilah kisahnya tengah syiok2 bersoping tetiba
black out...
HAMPEH!!!!
padahal dah penuh satu beg IKEA tu
bukan kecik...kecik punya bag tau
rugi kalu tak grab!!!

Nampak tak corset ni...RM10 hengget jer tu
murah gilerkan!!!!!
rembat jgn tak rembat!!!!

Toys!!! melambak lambak
+ peralatan sekolah...kot2 nak beli untuk anak ataupun hadiah mmg sesuai sgt

Barang barang elektrik pun ada...reasonable price berbanding harga biasa

Inilah dia yang syiok sgt tu pun
COSWAY WAREHOUSE SALES
mmg BERBALOI..
tak percaya pergila
cuma kenala pandai2 pilih jgn sebab murah
main amik jer...tak check langsung ataupun fikir
perlu ke tidak

Berbalik pada citer blackout tu...ingat kan sekejap ajer dah sampai time aku nak masuk keja pun tak menyala2 balik..semua dok pakat guna lampu h/p
nak bersoping...itulah semangat org giler bershopping macamana gelap pun
shopping tetap diteruskan
(termasuklah tuan tanah ni jugak!!!)

tapi aku dah tak boleh tunggu dgn que punyalah panjang
terpaksala letak semua barang tu
& back to office
kang tak pasal2 boss cari niaya...dahla one of office colleague wife's jadi sales person kat situ
tak pasal2 kantoi pulak

Frustnyer....ingat lepas keja nak pi Mr Y pulak call suruh balik cepat
potong stim betullah macam tau2 jer wife dia bersoping
huhu
Psst: Happy weekend you all

12 comments:

zura@iwan said...

bahya tu tiba2 blackout...takut org amik kesempatan...hehe...

Wahidah said...

murahnya corset tuuuuuuuu

ERMAYUM said...

hmm memang hangin la dah murah da rembat blackout tak leh byr lak kan xpa esok ada lagi tak- pg lagi sekali :)

Eri-chan said...

frust ek..eheheh mcm nak pergi pulak

noradzlina.kamdani said...

xpe..sok g arr

Softtouch [Hanim] said...

adui blackout plak...mmg potong stim betul tapi soping teruskan jgk ye wpun pakai lampu hp...

mummysyafie said...

corset RM10 je..murah nye.

Mimie Hamdan said...

hi posh..
ai dah link blog u kat my new blog tue... jemput masuk eh... www.mimie1678.com

Cikgu Yus said...

kalau bab soping...serah kat hang la no posh.. heaven tul tgk ic2 kat sini..

Hanis Azla said...

aduh.. boleh plk black out time tu yer.. takper hari ni blh gi penuhkan troli lg kat sana..

ratusiput said...

jb jarangla buat wholesale cenggini,kalau ade pun bebalik metrojaya punye.nk muntah aku.boring kan..kalau tak time2 cenggini lehla berjimat disamping membeli brg keinginan dgn rega yg murah...

Just Call Me Bitt said...

perghhh shopping time blackout...dangerous tu posh..hehehe sape la tutup main suiz tu kannn..hehehe