Klik Jangan Tak Klik

Saturday, August 27, 2011

Popiah goreng tersedap!!!!

Pagi tadi jalan very the clear...cam leh racing kat
highway...kuar umah kul 7:40 before 8:30 leh sampai
bess giler kalau hari camni

tapi kirim salam jelah yer
ni semua sbb ramai rakyat malaysia
dah balik memenuhkan kampung pulak...

aku masih keja lagi ni
(kejala sgt...keje blogging sepenuh masa adalah hehe)

Tu dia hari hari makan pun takper...sedap sungguh popiah
goreng ni...kalau tak caya cubala sendiri...
gerai ni kat bazar ramadan
Ramal Putra, Sg Buloh...
Harga sebijik lima puluh sen....ada gak jual samosa tp aku tak suka sgt
suka popiah lagi

So ni 1st & last aku pi PARAM...masa ni pun sbb dah tak ramai org
rambang mata tengok menu sedap2
kalau bersesak2 tu tak koser aku..
dah nak dekat raya ni makan pun tak lalu dah...
makan pun ala kadar ajer...

Nila popiah yang sedap ikut tekak akulaa....


Psst:Excited nak beraya ni.....feeling2 lagu raya dah ni!!!!!

6 comments:

rasp said...

mmg heavan jalan2 dlm kl masa perayaan kan sis....lengang je...

selamat bertugas & BW hehehehehe

el said...

lama tul x mkn popiah goreng
popia basah pun sedap gak
ni yg nk kena carik nie

nurayunni said...

best!bru buat semlm....

Lady of Leisure said...

hehe now hari2 bukak radio sbb dah start lagu raya.. meriah gak la rasa kan.. hehe btw selamat hari raya untuk posh n family.. arri n molly kimsalam kat poposh ok.. :)

Eri-chan said...

sampai hari ni tak pergi param. tapi jalan2 kat the curve tadi pun tak sesak dah..bestnyaaa

JMR said...

kena lak popiah grg yg rangup2, cicah ngn sos dia..pehh...