Klik Jangan Tak Klik

Tuesday, December 1, 2009

Y.E.S season

Nak duit mcm "nuffnang" silala klik2 CATCHEYE
Korang thanks sbb still sudi klik2 my nuffnang
kalu iklan tu asik tido jer
korang clear "cookies"
pastu refresh or tekan F5

Teruskan klik2 aku yer
la ni pagi2 aku klik2 guna reta company
mlm kalu ada masa aku guna leptop
kalu dah jiwa blogger tu mesti tak lari nyer
tang mana pun nak update gak

blog kengkawan for today maybe aku leh klik2 jer yer
sbb aku tak bawak leptop
komen esok la yer
aku windu kat korang
huhu

Saja jer buat suspen dgn title tu..hehe
la ni kan musim Y.E.S
apalagi p ler bersoping....
mana bisa tahan dong every where dok gantung
10% sampai la ker 70%

Aku lak dah pandai dah dok rewang2 kat area ni
dah pandai shortcut2 gak....
sanggup lunch takmo makan
makan "Guava" jer pastu menapak pi kat Sg Wang
ada la mcm "jakun" sikit
betul2 heaven beb banyak baju & aksesori lawa2
& reger pun affordable
nasib baik duit tak berapa nak bnyk
kalu tak harus aku borong sumer


Semalam ni la lunch aku roti ajer
kan tak leh nak makan nasi
jgn marah staff "BERJAYA" dapat 10% kalu beli apa2 kat BTS

Inilah hasilnyer p dok jenjalan
kat "PARKSON"
selama ni aku jarang nak gi sini
sbb selalu soping pun JJ jer
not bad gak design baju dia
lawa...tapi reger mak aii
the quality is good
especeially office attire
mmg berbaloi


yg ni after diskaun RM59 kalu tak silap aku
purple kaler..i like
windu kat PuanPurple



Pastu baju kaler putih ni pun lawa
gak yang penting ada reben2 gitu...
tapi ikat depan...nak ikat belakang pun bley kot





tapi yang ni paling menjadi idaman aku
sampai tak leh tido mlm
lawa ker???apa pendapat korang
ker aku yg pasan lawa
sbb kekadang aku ni pun spero gak
bila dah beli kan nyosal lak...
yang ni "new arrival" takde diskaun huhu

Psst: Aku guna public tenet kat opis aku utk update blog ni...today tak bawak "leptop" aku ingat lengan aku tak lama mesti berketul2 ari2 dok kehulu kehilir bawah leptop tu...huhu



28 comments:

ikiqzana said...

lawa.. lawa.. baju kt pakson. wah best nyer g bershopping kt sg wang. Bila ni, kita nk jmpe ni posh.??

makin slim ko posh.. cantik.

Flo Alfera said...

hi dear posh...u have a nice figure! cantik baju2 tu :)

ieda said...

weh beb .. mu dah kuwogh dahhh wehhh .. cunn arrr posing2 ngan baju baru tuh .. ermm den berkenan ngan yg last tuh .. nampak xlusive beb ..

ermm x leh jadi nieh kena gi shopping2 gak .. tapi den kena prepare utk anak den beb .. nak masuk skull bulan 1 nieh .. huhuhuh

Delimasari said...

lawa le baju22 yg d beli tu..

watie said...

waa bestnye bershopping.. cantik baju tue.. sesuai ngan tuan punya badan hihihi

kalu badan akak yg dok menaip nie pakai memang cam nangka kena balut hihihi

re = thanks klik nuff now klik back skII n mr potato :)

[z@ck] said...

wah..cantik baju =)

y@n@ M!B said...

oh windu juga dgn akk...Y.E.S kt area giacomo balakong ada voir sale..smpi 6 dis je..huhu..

p/s: iklan mister potato still ada lg..klik2 =)

Mimy Hamid said...

uitt badan ko mantop weh...jeles aku...hehe

mama tisya said...

bdn slim pki apa pn cantik..suka bj yg color putih tu

Softtouch [Hanim] said...

amboi sis makin sakanlah shopping yer..cantik melekat jer baju2 tu semua kat bdn sis..yng sis mintak pndapat tu mmg cntik...bestnya dpt 10% off utk roti2 tu...sy suka roti..he he he

sueanne said...

cantik giler baju marroon tue sis..sesuai ngn sis..hehehe..

kt ou pn dh stat megasale..ramai giler orang..heheh

Yatts said...

posh, cun ar yg warna putih n pink tuh....ai like......beli jgn tak beli......

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

ohhhh cantik la wei..yang last skali tue pun santek banget..
hehhehe rindu aku yer...miss u too beb...cewah..jom rr karaoke..hehehehehhe..

Azmiezas said...

Lawanya..bukan saja bajunye, badan org yg pakai tu pun dah nampak perubahan, seksi uu...

m@ said...

sngt cantek yg red colour tu...mcm butterfly..:) slim nya mu sis...uwaaa

adikmanje said...

suma lawa2 posh...padan je dengan badan ko yang santek itew...klu aku yg pake baru cam guni nangka nak pecah...

Faizah_Haris said...

wahhhhh dah selimmmmm dahhh.....hehehe....semua baju2 tu cantek2 laaa.....faizah takleh nyoping bj lagikkk aaa..huhu....termasuk gak dlm pantang 99 hr tu hahaha

nn said...

lawa la yg maroon tu. lawa sgt :)

Dee said...

cantik posh..suma cantik..yg mearh tu pun..sesuailah ngan posh..bila nk jumpa dee ngan zana kt sg wang/bts/pavilion..roger2 ye..

CINTAMANISZ Lite said...

hmm..kalo hang dok tayang baju kat badan hang tu...apa pun nampak lawa dan masokkkk aje..
dh brp kali akak komen camtu...pasal mmg apa yg tersarung kat bdn hang lawa aje di pandang mata..bertuah betul hang..

rasp said...

yg last tu seksi and elegant lah i tgk...i loike!

::PoRcUpiNe:: said...

waahhh YES nmpk....
nak join jgk....
da lame xsoping:(
yg last tu cantik jgk baju tu

MAKCIK REHAN said...

bencinyaaa [jelesnyaaa]
selim melim hangni posh!

Ella said...

babe..yg merah tu cantik!.
sbb hang slim, sesuai pakai design buterfly tu.

Whatever said...

cantik2 suma baju tu. paling suka putih ngn yg last pink. brp ringgit haa?

iNa said...

slimnye mu sis...jelesssss...
baju pon cun2..

Izan said...

wah.. lawa baju =)

NeenaAnuar said...

sis.. memang you look soo slim dwoH!! cool! teruskan usaha anda yerr... *clap.. clap*

anyway... i kindda loike baju yg last sekali tu.. cun!