Klik Jangan Tak Klik

Thursday, April 8, 2010

Makeover la konon

Nak duit mcm "nuffnang" silala klik2 CATCHEYE
Korang thanks sbb still sudi klik2 my nuffnang

Just came back from meeting yg sgt
membosankan
barula ada can
nak update walaupun citer ni dah suam2 kuku
layan jelah yer

Kan last week
Guardian ada buat makeover
jadi aku pun gi gak ler menyibuk2kan diri
plan baik punye mau pi on Sat 3rd tulah

Last2 cancel Mr Y pening ler pulak
& cam nak demam..so cancella
takkan aku nak tinggalkan dia smata2 nak dimakeover
jadi dok ler aku kat umah menjagaMr Y
risau gak ajak gi klinik tak mo
makan ubat pasti mau tido ajer
syukur takde apa2


lucky on Sunday still ada
lagipun alang2 aku ada special jemputan
dari Mr Y nyer kawan nak ajak lunch umah
dia (yg ni next entry ya)
baik aku pi makeover dulukan


tapi Mr Y dah kasik tau siang2 dia mau pi tmpt lain
so he just drop me
nasib baik dia tak joint skali kalu tak mau dia pengsan
punyala ramai org


Sebelum dimakeover
sememeh ajer
suci kunun2nyer sbb depa dah mention
dtg plain ajer


Semasa dimakeover udah mcm opera cina
lepas di makeover kene
pi photoshoot lak
tapi gambo leh amik after
1 hour ajer...baik aku p umah my friend dulu


Niler gambo yg depa bagi
hasil photoshoot
jenuh aku dok posing dpt ni ajer
yelah punyer ler ramai org kat situ

taraaaa


Niler hasil makeover & photoshootnyer


Ni gambor realnyer
tu pun lepas aku tenyeh balik make up mata
eee tak suker ler cam opera cina
pekat naa
cuma aku suka rambut jer curl2 gitu

Actually make up dia aku bukan teruja sgt
sbb ni pun bukan nyer profesional yg make up
aku make up lagi better
dok gigil makeupkan aku
aku nikan bnyk songeh
komplen tu komplen ni
dah ler bayar 10hengget
hehe


taraaa ni ler goodies yg aku dpt oklaaa tu
tapi rasanya sapa yg pi 1st day lagi happening


Ni lak voucher yg aku dpt tp hampeh hanya leh digunakan
utk next week punyer promo
kat one utama jer
kali ni depa buat utk nail promo lak

Psst: Overall oklah cuma tak sanggup nak queue ajer

27 comments:

mIsH IeRA cIK irAh said...

haah la.make up die tebal sgt kan? tapi siyes rambut tuh lawaaaaaaa

qellissa said...

uishhh...i loikeeee make over...best nya klu dpt g....=)

Nurul Harun said...

gambar yg dlm kereta tu serius cantik!

mama tisya said...

kalo murah sure rmi nk makeover...kt ou ek..td nmpk gk makeover ni...tp mcm ada lg je minggu ni...suka lg tgk muka posh yg real tu..lg cun..suka gk tgk rmbt curl2 tu

saya_arief said...

macam model da..

sasha* said...

haha tula psl.kdg2 takut nk makeover.takur teriver.tp rambut akak tu cantik :)

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

cantik le beb rambut ko...suka aku tengok....

farahfatihah said...

wahh cun!!! meletops gitu!

Shafie said...

wah mengancam la da make over..hihihi

a d r e y n i e e l i s y a said...

yunk..!!
so jeles hokeh...

huhuhu

Rozita said...

huh..syantek lah iteww..
yg penting dpt menggayakan

NeenaAnuar said...

babe!! seriouly you looks gorgeous with your own touch! I lagi suke gambar yg 'real' tu... hehehe...

ade gaya model lah! I loiikee! ;D

Azmiezas said...

betul2 berubah la muka Posh,..lawa..suka tgk rambut tu curl gitew..

btw:..akak rasa rm10 bayar pun berbaloi lah..

Lady of Leisure said...

wah bestnya ai sangat jeles ngan rambut yang sangat cantik tu ok.. curl2 nampak seksi gitu...
:D

pak long said...

amboi glemour gituuuuuu

ikiqzana said...

suker klu d makeover diri ini.. tapi xde kesempatan nk pegi.. huhuhu

cantik2.. suker negok.

Mia-Ina said...

rambut tu mmg nampak nice....& mia suke sgt gmbr real..

ramlah ram said...

suke lah tgk rambot tu.. lawa ;))
goodies tu pon cam best gak. huhu

mrsJon said...

nyah,
aku dah pindah to mrsjon.blogspot.com
do re link ya
:D

mohdhairihassan said...

wahh...
shanteknye...
nak jugaklah!
hehe...gedix..
^_^

LiAnA said...

terkujat tgk mekap dia tebal sgt.. tak nampak natural.. tp bila u betulkan balik baru cun..

Ms AiReEn MoHd said...

ape pasal aku nampak ko lepas mekaup jd tembam plak..aku jujur ni....jgn marah aku...kalau tak muker ko kuwus jerk

y@n@ M!B said...

waa dgn rambut pn dorg makeover-kan...syoknyee...huhu..rambut mmg cun, sy pn kureng berminat tgk eye shadow kt mata sis..hehe..

Softtouch [Hanim] said...

cantiklah sis..suka rambut tu curl2 gitu...mcm artis...

fyna said...

wah..cun gile!!!!!!!!!!

NaNaJoe said...

elok lg make up siple tu.....huhuhu~~~ni komen jujur k.. :P

Mimy Hamid said...

aku tau pasal ni...tapi bila nk dekat aku leh lupa...siot je kan