Klik Jangan Tak Klik

Wednesday, April 7, 2010

Papa John punyer bukan Mama

Nak duit mcm "nuffnang" silala klik2 CATCHEYE
Korang thanks sbb still sudi klik2 my nuffnang

Ada komentar yang bertanya halal ker???
aku dah check konpom halal
kalu tak caya leh check kat sini yer
tapi kalu depa tipu
wallahulam

Alang2 dah snap
kasik post ajerlah
walaupun muka aku takde
huhu

Yelah lagipun lunch ni after we finish the
meeting
soganler aku nak amik gambo
bagai cam jakun jer

lagipun yg attend ni bukan geng
sewaktu dgn ku
ni sumer geng2 corporate
jadi aku pun kenelah jadi
"hipokrit" ala koporat
walaupun


Yang ada muka secretary
CEO aku
dia ni baik betul soft spoken


Dan jugak muka boss aku
yg pandai mengayat
masa makan pun mau citer pasal
business


Here's the menu
aku bukannyer reti pun nak order
biar depa ler mengoder
aku jarang makan Pizza Papa John
walaupun in my office area
tak taula tekak aku cam tak kene jer
aku pun makan sikit ajer
Yang sebenonyer apa jenis Pizza
pun aku tak suker
tak tau naper
Kalu Mr Y ajak pun aku dah rasa kembang
& loya jer tekak ni


Ni aku punyer air
mesti mau order air yg paling mahal
kalu org belanja
"cappuchino ice blended"
aku layan air
lagi bess


Punyalah bnyk depa
order yg nak makan adalah baper org ajer
depa ni cakap bnyk hua hua
tapi makan sgt sikit
stress ajer hisap rokok tu yg paling kuat

tak cukup dgn pizza order lak chicken wings
makan korang sampai pengsan
last sekali tapau balik opis

Kat opis ni tak tau aku blogger
aku tak suke kepoh2 sbb depa ni dah cukup kepoh
pantang dapat satu2 berita ngalahkan CNN

Kat opis aku adalah sangat low profile
walaupun aku tau yg sebenarnya depa tau
sbb kekadang depa leh terlepas panggil
aku "posh"camna depa tau yek
tapi cam bese ler aku buat bodo jer
Ada aku kesah!!!!

Psst: Nak makan apa lunch ni...sibuk lagi tak habis2 pojek tu pojek ni...takde lak org nak belanja hari ni hehe..

23 comments:

NeenaAnuar said...

bagus lah org2 office you tak tau yg you ade blog! kalau tak memang jahanam lah!! just like me beb!! I tak bagi tau kat sapa2.. but yet they can trace! well nak wat camner kan... org dah minat nak amik tau pasal kite walaupun hakikatnyer dia tak suke ngan kite... so maknenyer kite ade peminat lah tu! hehehe...

Centado said...

waaa
sedap PaapJohn tu
:)

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

bagus gak kalau budak opis ko xtaw ko blogger beb..senang skit..tapi aku rasa mesti diorang amik taw jugak hal ko beb..kot x..camna diorang taw nama posh tue kan..tapi lantak kan jerk..selagi ko xkacau diorang @ diorang kacau ko kan...

Mimy Hamid said...

budak opis aku mmg tau..dan bos aku pun tau..pada aku ini blog aku...keje is keje...hal peribadi aku jgn campur...hal org pn aku tak kaco jadi..my blog is mine

ery said...

papa john ni halal ker??

~ Ann ~ said...

waaaaahhhhh... sedapnyerrr.. nyum nyum nyumm

a d r e y n i e e l i s y a said...

jgn2 ada budak opis ko jd pmbaca setia blog ko ni babe..

hihihih...
tiba2 lakz kan..
taw rutin harian ko...

~ ( LayDee_N ) ~ said...

ehehehe.. if only my daughter tau apa yg i buat time on9, that will she's d only person who know i'm a blogger. yg lain tau i ber"muka buku" jer.. hahahhaha... x tau pun wujud nya blog i ni.

TiTin said...

i pun tak penah gtau kt ofismate i pasal i ade blog..cam tak best je..lgpun, sume ofismate i, lain bangsa...so, masing2 wat tak tau je laa..senang nk luahkan perasaan kt blog...:)

:: eyeNa :: said...

salam..lama tol tak lepak kat sini.. wah2 makan pizza yer.. nak cikit..heee

ila-ali said...

makan papa john memang best, apatah lagi kalau free...:))

Azmiezas said...

Akak pun jarang layan pizza..

maklum la tekak melayu tulen..kikiki..

Delimasari said...

lama xmkn pizza

Rinna said...

Hmm..makan Pizza.. kalau sesekali layan gak laa..pizza nie.. tapi tak laa byk.. 2 keping jek dah kenyang..

Best ekk kalau org belanja makan.. layan kan aje laa.. :)

y@n@ M!B said...

kak NeenaAnuar nyer kes sama cam sy aa..cbok je nk tahu hal org..porrahh..huhuhu~

xkesah org tau as long as xkaco keje..ni kalo tau pehtu duk report2 kt bos, pehtu duk hentam2 bagai..mmg hanginnn mcm nk demolish itu opis...miahaha~ =p

NaNaJoe said...

wah2!!!sedap nye papa john!!ade sesiape sudi belanje x??hehheh~~

ALoNa Cintamaniszlite said...

kalo terpanggil hang POSH tu..maknanya..dorang spoting ler tu, hehe.
Posh glemer ler. Rasa ler mcm hang ni isteri si Beckham..hoho

Lady of Leisure said...

uish nampak menarik, tapi tak pernah lagi ku dengar... shud try lah one day... asyik makan nasik je muak juga kan once a while leh makan pizza lak..
:)

NuNu EeRa said...

ske papa john.. xcepat muak.. i slalu je g area TS tpi xpnh plk tsrmpk u..

Nur Hidayah Yahya said...

sedap ke papa john ni?nak try la nanti..

sueanne said...

ofismate kite yg malay tau yg kite ada blog, sis..yg lain2x bangsa tak tau kut..tapi ntahla..second manager tau rasanya..tapi die senyap jee..hehehe

atty's said...

bos mmg tau kty ade blog..sbb mmg takde keroje kt opis .asik tu je le keje nya ..

lom penah terai lagi papa john nie..cam sedap je nampak pizza tuh .

ikiqzana said...

sedap ker mkn kt papa johns ni ?? bole cuba ni.