Klik Jangan Tak Klik

Tuesday, April 6, 2010

Now you see Now you don't

Nak duit mcm "nuffnang" silala klik2 CATCHEYE
Korang thanks sbb still sudi klik2 my nuffnang

&

myl88k


Tajuk tu takde kene mengena dgn mende ni
mende ni sekadar deko2
hanya tau goyang2 kepala
tak habis2


Korang pernah makan wafer
brand chipsmore ni tak
sedap tau...padahal aku bukan
suker pun makan biskut dia yg sgt digilai
tak kira budak2...bapak & mak budak gak
kunun2 chocolate chip dia tu sedap sgt
kalah famous Amos


tukang promo yg sedang tension semenjak dua
menjak ni...tak lunch tp layan
chipsmore bagus2
habeh dah takde selera nak buat lagu mana

Psst:Ada entry nak update tp esok2 jelah...letihhh ler hehe

17 comments:

a d r e y n i e e l i s y a said...

aku pn x suka bskut chipsmore dia yunk..
bikin muak...
adik i mmg hantu chipsmore lah...

huhuh...
coklat dia ni prnh try juga...
bolehla pncinta coklat mcm saya...
hihih

saya_arief said...

chipsmore bez..
i like..
hoho.

NeenaAnuar said...

sedap yek? I tak penah try lagi.. nak kene coba nie! hehehe...

y@n@ M!B said...

sdp eh, macam makan sekali tak mau berenti eh..huhuhu..
sy pn xbrape nk suka biskut dia sbb muak, tp xpnh try lg yg waffle nih..akn ku cuba..hins hins ^_^

LiAnA said...

uittt kena beli ni.. kat umah ni chipmores mmg tak penah putus kiki..

Lady of Leisure said...

hehe aku soka jer biskot apa pun kasi lah i akan makan dengan jayanya kekekek

Mimy Hamid said...

ada ek chipsmore ginik...

Diarihatiku1976 said...

uittt kena beli ni.. kat umah ni chipmores mmg bestttttttt

babyfreaks@ratusiput said...

layannn.....baru ke wafer ni...tak perasan lak time soping2 jajan tu...nanti nk tryla..

rasp said...

me tak brapa sgt dgn chipsmore nie...
lagik suka makan cream cracker empat segi tu cicah kopi or milo...hehehehe

NaNaJoe said...

amboi...sampai xde selera ni...bahaya2!!!!huhuhu~~

Azmiezas said...

akak tak suka makan biskut manis2,..nanti gigi rongak..kikiki..

atty's said...

lunch kena cari ..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

dulu suka sangat makan biskut chipmore...

Nur Hidayah Yahya said...

sedao ke?nak try la jugak.hehe

Delimasari said...

chipsmore rangup, kengkadang dpt pahit plak... layannnnnnnnn

ALoNa Cintamaniszlite said...

sedap ye..
akak taknah rasa lagik.
Tp kalo sedap pun...manis sgt..akak tak suka gak, hehe.