Klik Jangan Tak Klik

Tuesday, March 16, 2010

Jom terai2 nak

Nak duit mcm "nuffnang" silala klik2 CATCHEYE
Korang thanks sbb still sudi klik2 my nuffnang

Mesti korang boring entry aku
la ni
asik2 tag ajerkan
so jadi tak mo kasik korang boring meh kita
cuci2 mata sikit

Aku kalu malas nak lunch
mesti aku merewang2
tengok apa pesen yg ada
sambil menerai2
Suke beli tak suker blah ajer
hehe


i like this jacket
nicekan...kain dia pun soft type
tak panas


Aku suker black satin
nak pakai loose pun boleh
nak ikat2 dgn reben pun boleh


Ni lak kalu nak santai2 pun bess gak
pink kaler i like


Ni pun kiut pakai dgn tight nice
satin orange kaler


Ni lak office wear
pun nice gak sbb ada reben
kat belakang...so leh ler nampak ada shape
tang pinggang tu hehe
walaupun tak ramping mana yg penting ilusi tu
hehe
&
also I like the lengan
sbb quaterkan

Psst:Itu ajerlah back to work...





23 comments:

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

wah sangat menjeles tengok ko posing dengan baju2 yang cute mute tue..tapi apakan daya aku dah xmuat nak pakai..kena beli baju lain dah skrang...huhuhuhuhu nak kena pastikan taun depan aku bleh pakai balik baju2 aku...

mama tisya said...

cantik2 belaka..suka yg black satin tu..yg pink santai tu pn cun gk..

NeenaAnuar said...

tak ramping you kata?? you sgt kurusss okkkk! cun!

anyway.. I loike yg black satin tu...

adikmanje@ellyazarmilia said...

suma lawa2 dear....yg pink/putih tu paling lawa..kaler menyerlah...
w/pun realitynya daku minat hitam...hitam kan menawan...hehehe

rasp said...

u selim melim, pakai apa pun lawa...
but i loike yg last skali tu...
kelazzzz

Delimasari said...

wahh222222 , kiut modeling ni

zella y said...

mane nk carik jacket2 mcm ni erk...
dh byk tmpt gi still xjmp...

Ms AiReEn MoHd said...

try try ni bape lame ko duk dlm fitting room tu nok....pengsan la org tunggu ko tak kuar kuar kan...hikhik....yg itam tu aku suker...nice with u..eceh wahhh

NaNaJoe said...

wah2!!!rajin menerai ni...ade x yg d beli???hehehe....nasib bekpromoter xmarah kn??

Rozita said...

tu semua baju yg kau beli ke?

Azmiezas said...

akak suka yg pink kaler tu, lawo gitu!!..

Dee said...

i like the black satin n office wear yg last tu..cantik..kt mana baju tu dijual ye? brp rega?

Ms.Independant said...

mmg posh la u...
bole jeles victoria beckam camni.
huhuhu

:P

Mimy Hamid said...

baju ko plg last ko try aku suka...style lawa..ko beli yg mana ni

Lady of Leisure said...

semua baju lawa2.. kat soping kompleks mana ni posh?

y@n@ M!B said...

sis black satin tu HOT la..weewwiitt~ ;p

~ ( LayDee_N ) ~ said...

waahhh.. part ni kta sama la sis. sejak bz keje ni.. dah takde masa nak menyempat buat keje2 cam ni.. huhuhu...

Mia-Ina said...

office wear tu nice aaa

Beattey said...

suke berposing tol mak poposh ni...

SwEetForEst said...

sweet suke yang pink tu..

cantikkkk..

^___^

makdara terdiva said...

wiwitttt..rajin ko duk terai2..

aku males...

Softtouch [Hanim] said...

cantik sis...suka yang blak kaler n warna pink ade corak2 tu..sesuai ngan sis...

NUNU EERA said...

so mna 1 yang bli sis..??