Klik Jangan Tak Klik

Wednesday, March 17, 2010

Dah lama tak pekena

Nak duit mcm "nuffnang" silala klik2 CATCHEYE
Korang thanks sbb still sudi klik2 my nuffnang

Mmg aku dah lama nak pekene
A&W ni
nak2 teruja tngk geng2 blogger dok sedut
"root beer float"
slurrpppp
mana bley tahan

So last nite
tergedik2 cakap ngan Mr Y mau
makan dekat A&W


gambar jarak jauh


Gambar jarak dekat
mcm nampak clear
pelik naper "root beer"
dia lain dari yg lain
sedap sgt


our dessert "waffle ice cream" yang aku dok tingin sgt
tu...makan sampai nak teruwekk
mula2 mmg nikmat tp lama2 muak ler pulak
yelah dah ler "float" tu ada ice cream
tambah ler pulak dgn yg ni


Ni Mr Y nyer
dia mmg suker sgt
dengan "coney dog"
tapi perisa black pepper
aku nyer order "sandwich chicken"
tapi tak amik gambo
sbbnyer

**

**

**

**

**

Aku tgh hangen
satu badan


gambo org tgh
"merajuk"
Mr Y ni kalu tak nyakat aku tak sah
hilang mood nak bergambo
aku ni mmg pantang kalu aku
tgh excited with "something"
tetiba dia dok tegoq
terus aku "silent"
mood mau ambik gambo pun sudah
gone

jenuh gakler dia pujuk
nak amik gambo aku
eee tak koser aku
sampai kat umah baru aku OK
lain kali jolokler lg "sarang tebuan"
huhu

Potong stim betul kalu tak mesti aku
dah "bergambo"
dgn "papa bear" kat A&W
dah la aku lama tak mai
A&W...taun gak ler
lagipun outlet diakan
limited

tak kira lepas ni Mr Y kene ganti balik
huhu

Psst: Sedaya upaya blogwalking & klik2 hari ni...walaupun aku sibuk cam nak giler


25 comments:

SwEetForEst said...

wahhhh..

A & W..

lame da tak kene bende nieyh..

hehehe..

mintak skit float tuh..

^___^

NaNaJoe said...

aduhai sis... chomey nye majok2ni...hehhehe...suka tgok u r loving couple!!!

Nikel Khor said...

yaya..tis all my food at a&w

from Nikel Khor

fikaryna said...

majuk pun lawo..huhu..2 yg mr y pujuk2 2..sbb kalau senyum lagi lawo..hehe..

mmg lama la x makan anw..

rasp said...

now i plak yg teruja....
muka merajuk u tetap maintain ayu ek sis....

Azmiezas said...

Ala..tadi tu gambor muka potong stim lah tu!!..kikiki..jgn la merajuk nan ti cepat tua tau!!..tengok mcm ahkak,..masih jelite lagi..hahaha...

Ye lah Posh!!..akak pun dah lama tak pekena a & w..teringin pulak nak minum root beer float..slrppp..

Mimy Hamid said...

sorang lagi sudah terjebak ngan A&W...hehehe

Alimaz-Kembara Terasing said...

salam....perghhhhh sedap tahap gabah A&W.....sayang kat Perlis tak dak...

Budak Pipi Tembam said...

NYUM3...MCM SEDAP~~~HEHEHE...
JENTIK DIGI AWAK....

Bitter Sweet said...

wahhh, dah lama tak makan dkt a&w..nyum nyum..nuff digi

zarin said...

i pun suka rootbeer a&w..sedap kan!

Dee said...

sedapnya float..lama x pi a&w..

NeenaAnuar said...

hahaha.. bulan nie dah 3 blog I jumpa makan A&W.. memang sah kuat pengaruh blog nie kannn.. hehehe..

tapi memang I agreed with you.. I pun kalau dah eksited tetiba sentap.. jgn harap rupeku comel dlm gambo! huhuhu..

zella y said...

coney dog mmg sedap...
air tu byk sgt,slalu xabis heheh

Ms AiReEn MoHd said...

tu sebab nyer..ni dr nok mimy ...melarta ker aku..ke dina..ni aku tgk ke posh lak da....semua makan wafer sudahnyer

Rinna said...

Hmm..dah lama tak gi A&W.. Kalau gi mesti nak minum rootbeer floatkan.. :) tuh je yang istimewanya..kat situ..

a d r e y n i e e l i s y a said...

tringin gak mo nelan a&w neyh..
but d KK neyh mcm teda plak taw

y@n@ M!B said...

ololo majuk..blk rmh trus oke tu mesti after update blog..kan..kan..kan..huhuhu.. ^_^

Lady of Leisure said...

haha comeynyer merajuk...
terkejut tgk follower posh nak masuk lapan ratus dah.. hui tabik spring..
:)

Mia-Ina said...

mia pernah sekali je msk a&w ni...lps2 x jd....sebab prefer kfc &mcd lg..entah kenapa, x sedap sgt.ni pd mia la..ada certain mknn yg ok kat situ

~ ( LayDee_N ) ~ said...

waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.... ape ni sis. tgh mlm dah meliur tgk entri ni. uhuhu.. nak g dapur korek mknn laa...
Last g A&W... time skolah dulu. bkurun dah... ntah wujud ker lg A&W kat swak ni??

sisdee said...

A&W kita suke kat dia punya float gak :D

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

wah semua orang pakat2 gi makan A&W nie..nie yang aku jeles nie...

Softtouch [Hanim] said...

alololo comelnya sis merajuk..nak kene babap nie mr y..biasa dia tu yer...he he he

Delimasari said...

best air tuuuuuuuu