Klik Jangan Tak Klik

Thursday, March 18, 2010

Tau takut

Nak duit mcm "nuffnang" silala klik2 CATCHEYE
Korang thanks sbb still sudi klik2 my nuffnang

Tajuk tu gimik ajer
takde maknanya Mr Y nak takut dgn aku
saja nak amik hati smlm
bawak aku gi
"dinner"
kat "Groupbase"

Agaknyer tak larat nak tngk muka
aku muncung cam "pinochio"
so layan jelah pompuan ni
hehe

Cek menu dulu nak "paw" apa ni


Apa lagi paw "chicken chop"
la


sapa yg kene paw sebenarnya ni
Mr Y nyer order lagi mahal dari akunyer
"ini tidak adil"
nak gak protes tu
hehe


Mr Y nyer beverage
apatah nama coffee ni
but restaurant ni nyer
speciality tu yg nak cuba
sedap sgt ke
tapi aku yg jugak yg dok tumpang sekaki
tolong minumkan


Story sikit pasal restaurant ni
yg mcm2 ada
ko nak apa
"DIM SUM"
but no many choicela

kalu boring2 tunggu makanan
leh makan kepok dulu
kepok ikan ada kepok udang pun ada
aku suker kepok udang tu sedap hehe


Wantan mee pun ada kot2 tgh diet tak mo
makan heavy leh terai ni
aku suka gak ni
tp ni gambo entah bila
saja mau kasik taw menu depa ni mcm2
sampai rambang mata nak pilih yg mana satu

Just nak kasik tau
hari AHAD jgn pergi taw
CLOSE
utk sape penggemar "chinese food"
leh lar pi terai
harga pun sgt
berpatutan
&
yang penting
"SEDAP"
tu sbb kitaorg suker lepak sini


Muka yg happy lepas kene belanja
nasib baik pandai coverline
bess gak merajuk2 ni
tapi merajuk tu biar ler bertempat
kalu merajuk yg melampau2
tak koser Mr Y nak layan

Psst: Sekali skala merajuk oklaaaa tu...tp kalu dah hari2 merajuk org pun nyampah hehehe










25 comments:

r0sLiNa said...

tiba2 rs lapar dipagi hari

rasp said...

hehehe tul tu sis...
kalo slalu merajuk tak thrill laa hehehehe

sisdee said...

hehehe mr. hubby pun klu kita merajuk tu jelah cara dia pujuk..bawa g makan le..bawa g jenjalan le...

tp tul le tu sgt...selalu merajuk dia pun benci gak nya ahahahahahhah

LiAnA said...

steak Mr Y tu lg nampak sedap kekeke

Dee said...

groupbase? weh..lama tol x mkn kt situ..dulu kalo pegi mesti mkn tomyam..sedap..

~ ( LayDee_N ) ~ said...

1. lapar!!
2. mrajuk manja2 jer.. x pe. i pun slalu buat2 mrajuk. tp sbnrnya xde apa nak d mrajuk. hehehehe.. but my mr. k mmg hampeh!!! x reti pujuk. bkn x reti... mmg x nak pujuk pn.
3. lapar sesangat... haaa.. perut i pun dah mula berdialog ni.

Lady of Leisure said...

cewah dah senyum.. dah tak merajuk lagi lah tu... isk teringin lak aku tgk cikencop tuh..
:D

Azmiezas said...

Akak setuju!!..kalau sekali-sekala merajuk, bagus tau!!..baru 'dia' tau kita pun ada angin gak kan!!..

tapi kalau selalu nanti mesti 'dia' akan bo layan..kikikiki..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

sekali sekala merajuk xpa beb..baru mesra gitu..hahahahahaha..kena lak bila pembawakan nie kan...memang aku mengada2 skit la..ahahahahah nasib badan la kan..tapi lepas nie xda masa dah dia nak layan aku kalu merajuk sangat2 pun

a d r e y n i e e l i s y a said...

yunk..
u ni post makanan jew..
buat i lapar la pula....
rosak diet neyh..
hehehe

sasha* said...

haha merajuk mmg best.mcm2 dpt :P

sy br follow rupanya.ingatkan dh lama follow :P

NaNaJoe said...

alahai sis...sedap nye kena layan mcm tu...mknan tu nampak lg sedap...huhuhu~~~

Ain said...

kalau hari2 majuk jawabnya kena la pujuk sendiri kan...hehehe...

manisnya posh lepas dah majuk...

makdara terdiva said...

org pompuan majuk x pe..tp org lelaki majuk...astagfirulahal'azim..huduhh!

NeenaAnuar said...

sama lah beb! I pun suke ngan keropok udang tu... pebret suka kunyah waktu tengok TV... hehehe...

btw... merajok ngan suami adelah sgt penting yerrr... biler di pujuk barulah terasa lebih kemesraan yg terjalin.. cewah ayat! hahaha...

Softtouch [Hanim] said...

betul tu merajuk xleh selalu..kalu sekali skala tu yang best n bahaya...biar org tu terasa sikitkan..he he he

Mimy Hamid said...

mana la plak tuuuuu ko jejak ni...koni mmg JJCM la..

sueanne said...

sedapnye chicken chop tueee..huhuhu...

Gallivanter said...

How's Nuffnang coming along for you? OK tak?

NUNU EERA said...

mrajuk n dpujuk dgn mknn yg dsuap mmg bez..;)

Ms AiReEn MoHd said...

aku kalau majuk...sekali boy plak majuk balik..ehh ape kes..sape lak nak pujuk aku kan...penyudah aku lak pujuk die..ampeh jerk....LEO zodiac mmg gitu kot...menci....tak feel aku nak majuk...die punyer majuk lagi mantopp

babyfreaks@ratusiput said...

iskk..kecur gak tgk chicken chop sme tu...lama dah tak makan sbb cam tak kenyang gtu kan...maklumla nafsu gaban...ehehe...takpe pasni nk kenen2 makan copstik2 lak...ehehe.

Rinna said...

Wat laa selalu majuk2 nie bestkan ada org tukang pujuk.. dpt gi makan2 lagik.. :)

abrahyn said...

giler heaven tgk foods nih....yummy!

Delimasari said...

pandai wat merajuk2222