Klik Jangan Tak Klik

Friday, April 9, 2010

Thanks to Mr. & Mrs Zaidi

Nak duit mcm "nuffnang" silala klik2 CATCHEYE
Korang thanks sbb still sudi klik2 my nuffnang

Inilah rentetan cerita habis
jer di makeover kan


Nilah dia Mr. & Mrs Zaidi
yg sgt baik & berhati mulia
(ayat kan main lagi sbb org jemput makan)
jemput kitaorg lunch kat umah dia
takdela ini ikhlas lah
tngk sibuk betul laki bini ni dok melayan kitaorg


So sementara menunggu
depa dok siapkan hidangan
kami pun lepak2 dulu
aku nak tulun cik puan Lin tak kasik
malu ooo dtg umah org makan ajer


Rupanya dia dah siap bagai
kelas ko
dianyer table setting
cam ala2 hotel gitu


Depa dok masak cam ada bnyk guess
padahal kami berdua
jer....
Ingatkan ada kengkawan lain pun mai

antara menu2 yang ada
nasi beriani hujan panas
ayam masak merah
laksa
spageti
Dim Sum pun ada
Ayak sarsi

amik ko kami kekenyangan sampai
ke mlm
siap kasik tapau bawak balik

Kami berdua nak ucap tima kasih ler banyak2
kerana sudi jemput kitaorg
& dengan layanan yg sungguh
istimewa...
terharu taw

korang mmg kelas
insyallah nanti mai umah kitaorg lak
hehe

Incase both of you layan my blog
bila lagi kita nak gi vacation together2
hehe


Psst: Gambar tak bnyk sbb dok layan makan...huhu

15 comments:

atty's said...

beshnya..org jemput dtg umah makan ..mcm2 menu lak tuh..

NaNaJoe said...

wah2...so seronok!!!siap leh tapau lg kn??hehehe~~mmg xrugi tu~~

sI tEDI said...

cantik hiasan meja. nak makan pun berselera!

Mimy Hamid said...

amboi ko mengalahkan tetamu yer posing kemain..

y@n@ M!B said...

pehh mmg heaven aa food dia..dgn setting meja sume..mabeles mabeles..huhu~

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

wah meriahnya makanan...best nya.....
klu ko uat makan2 jangan lupa jemput aku jugak nyek...

Azmiezas said...

Amboi syoknya dapat jemputan kan??..terasa di hargai sangat..kan?/

Shafie said...

wow..
mcm2 menu ade tu.
semua nampak lazat..ehehe
amboi posh pon posing sakan tu.. :P

ratusiput said...

isk aku kalau umah lawa pun mmg sik ajak org dtg je...ehehe...

pak long said...

salam...
mak aiii bestnya..lain kali ajak pak long sekali tau...

Dee said...

murah rezeki org yg belanja u tu kan sis..

POSH76 said...

mmg tima kasih bnyk hehe

NeenaAnuar said...

memang rasa terharu sgt kan kalau kite dpt layanan yg sgt istimewa dari tuan rumah!

ok lar tu.. sempat lagik you posing2 di awal2 tu kann.. I loikkkee! ;)

NuNu EeRa said...

uik..da mcm kt restoran.. kt restoran pun blm tentu leh tapau..hehe..

Delimasari said...

best dpt layanan baik yerkkk...