Klik Jangan Tak Klik

Saturday, April 10, 2010

Membantu jugak

Nak duit mcm "nuffnang" silala klik2 CATCHEYE
Korang thanks sbb still sudi klik2 my nuffnang

kadang bila baju tu plain pun boring gak
so kalu tambah aksesori
baru ler nampak lain sikitkan


Nilah dia alat bantuannyer
belt aku suker belt jenis camni
panggey apa ni yer
korang tau???
ada gak yg aku tngk ada batu2 cam diamond tu
tapi cam over la pulak
pakai nak gi keje jer
kalu dinner leh ler dress to kill hehe


Ni la dress hitam yg dah about 10 years gilerkan
aku beli masa aku anak dara lg taw
tapi still menten elok lagi
so aku sgt sayang
sbb kain dia masih elok lagi
& still fit to my body
yela dulu
mana ada spare tyre
la ni mmm paham2 jelah
cuma
jgn terbuncit jer konpom tak leh pakai
hehehe

tapi sbbkan dah lama asik2 pakai dgn cardigan ajer
so kasik tukar pesen sikit


Pakai dgn belt
ok tak


ni pakai dgn cardigan pulak
dulu before
married leh ler pakai sleeveless
cekci cana cekci cini
selamba kodok jerkan
tp dah kawen keneler coverline
walaupun tang atas tu entah bila nak covernyer
(dlm hati ada jugak mau tutup...tp kalu dah tutup kasik tutup betul2
takmo tutup kang ada la part yg terbukak camno tu)


Pakai dgn earring ni
sedondonkan
aku ni kalu kaler gold ni cam odd jer
kalu silver tu cam masuk ajer
skali kala mesti mau cuba2kan
hehe

Psst: Mana nak pergi merayap lepas ni chowwww





14 comments:

Azmiezas said...

Sessuai sangat...n kena sangat coz baju hitam boleh suits ngan any eksesori kan?...

nak ke mana tu??..nak ikutt..

y@n@ M!B said...

hebat aa sis bergaya..hehe..mende2 ni kena brani br jadi (dare to bare) kan kan kan ^_^

noradzlina.kamdani said...

cun..pandai mix n match..mcm kak mimi gak u ni

Mia-Ina said...

mmg kena la dress hitam diletakkan aksesori

A D I A said...

hebat baju 10 tahun leh muat lagi. niceness! belt tu matching dgn dress tu.

NiNa' said...

kdg2 bju yg biasa pun nmpk mnrik dgn hiasan yg sesuai~

TopsyTurvy Mum said...

cun beb!

kena sgt dress hitam dgn belt tu :)

NeenaAnuar said...

memang betol babe! baju kalau yg plain2 nie memang patot pun ditambah ngan accesssories sampingan.. baru nampak seri sikit kannn....

wah great! best kan kalau leh pakai lagi baju2 time anak dara.. rasa cam tak caya jerk leh muat lagi kannnn... ;)

Chik chuMeLL said...

pheewwiiittt..!!ape rahsia sis maintain ni??..bleh anak dara ikut petua sis...

NaNaJoe said...

so cantik la u pakai sis..bdn maintain jew..hehehe~~

LiAnA said...

color hitam mmg sesuai aje memana aksesorikan.. kalau pandai mix & match mmg org tak perasan kita dh pakai ulang kali..hiks

NuNu EeRa said...

wa..muat lgi ke sis.. bju i yg 1tahun lps pun da xmuat..huhu..

Mimy Hamid said...

eh ni trend dulu2 kan pki belt camni..teringat lak aku dedulu pestime keje..hehe..dah kaur balik ke??

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

kira orait la beb..still leh pakai baju 10 year before...maintain beb..hehehehhe...
xpa..nanti dah sampai masa nanti pakai la tutup2 tue..heheheheh