Klik Jangan Tak Klik

Sunday, October 30, 2011

Prune Inner shine murahnya @ Guardian!!!

Untuk peminat Prune Inner Shine 
bolehla beli kat Guardian ada sales tawww!!!
tp cuma 7 hari saja yer
bermula dari 
25Oct till 31Oct  
saja yer 

lambat kirim salam!!!
murahkan sebotol 
RM3.74 sen ajer

Produk ni mmg aku rekomen sgt pada yang ada 
masalah dgn kulit muka yang selalu jer nak berjerawat
especially untuk yang berdarah O mmg sesuai
nak more info bacala kat link ni yer 
tak cayo cubala tapi jgnla baru cuba sekotak membebel kata tak menjadi
mmg nak kena lompang!! la tu...of coursela barang baek amik ler masa sikit
Jarang dah kan aku buat review pasal 
Prune Inner Shine
apsal yek maybe sbb muka dah flawless giler kot
tak pun sbb jerawat dah segan nak tumbuh kat muka ni kot
tapi mmg yer pun dah jarang2 sgt aku amik Prune Inner shine

La ni cam tingin jer nak consume balik 
walaupun perasaan muka cam dah less problem...takde maknanya 
mmg ler 
jerawat2 manja tu dah tak tumbuh 
tapi la ni 
tompok2 hitam tula jadi dalangnya pulak...

Lagi satu yang menarik perhatian aku
Dettol buy 2 free 1 
murah giler
suka taw untuk cuci rumah...
mmg berbaloi2...so apalagi pi la bersoping tapi jgn lupa jadi pengguna yang bijak
harus tahan GODAAN yer

Selamat mengabehkan duit hehe


Psst:Guardian ni satu jer tak bess takde loyalty card untuk kumpul point kalu tak bley beat Watson...


7 comments:

lizz said...

nak try la inner shine cam best jer...

Eri-chan said...

i suka rumah baru u skrg. warna font u pun i boleh baca. yeay. ada unsur2 ungu dan pink.

JMR said...

owh..jawapnya mmg kena kirim salam le kat sale nih..hahahha

akuzle said...

sesungguhnyer mmg inner shine pati prun, pati berry n buah quinch tuh hebat. sy dlu minum hari2, alhamdulillah..pori2 muka mengecil. now dh stop jdnyer k.o blk...huhuhuhu

Mimy Hamid said...

psst umah baru bersih cantik...nice.finally dear

Cik Ina Do Do Cheng said...

bagus tu, anak cik ina amalkan makan.cantikkan kulit, dan elok tuk kesihatan.

Softtouch [Hanim] said...

thanx sis utk info tu...suka watsons lg sbb guardian brgnya lagi mahal dr watsons