Klik Jangan Tak Klik

Saturday, January 16, 2010

Blanket

Nak duit mcm "nuffnang" silala klik2 CATCHEYE
Korang thanks sbb still sudi klik2 my nuffnang
kalu iklan tu asik tido jer
korang clear "cookies"
pastu refresh or tekan F5


Ni bukan nak citer pasal soping yer
jgn salah faham taw
"prune inner shine" tu mmg
wajib beli every month
at least 2 kotak sebulan
ni citer kasik update for the next entry

pastu kalu purchase more than RM20
leh beli a few products ala2
Pooh
dgn rege murah
aku ni lak pantang je tngk
promo2 ni..

pikir punyer pikir aku
beli "blanket"

pastu bila balik aku tak taw nak buat
per..sbb pantang tngk ni ler jadinyer
kalu ada baby leh ler selimutkan


nasib baik Mr Poposh ada
mula2 saja selimut kan dia
tngk dia ok tak
habiss dah dita tergedik2 dtg kat
aku
one thing about him
buat ler apapun dia diam jer
tak mcm tuceng lain
mesti meroyan nak lari nyer
hehe


pastu tak lama mcm syiok lak
siap titon lagi


last2 jadi hak milik kekal
bley
lantak ko la poposh
janji bahagia

Psst: Jom pi soping lagi...hehe

15 comments:

Softtouch [Hanim] said...

alololo...comelnya poposh...sukanya dia dpt selimut baru yer...untung poposh sis suka manja2kan dia...

RaMa2UnGU said...

hehehe..cute je mr poposh pkai blanket pooh..hohhoho..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

hahahhaha sweet jerk kan..mr poposh ko beb....

Lady of Leisure said...

wahhh.. poposh dapat blanket... hehehe... i slalu gak nak selimutkan arri kalau die tido takut dia sejuk hehe..
seka dia masuk bawah selimut, mcm main khemah2 gitu..

babyfreaks@ratusiput said...

heheh...mau tak sedap ek poposh dpr selimut baru...

NaNaJoe said...

wah..blanket chomey milik poposh!!

y@n@ M!B said...

mak aih..heaven nye jd cat sis..siap berblanket bagai..huhuhu~ tgh bulan sengkek sis..lanje plzzz...\/(*.*)

Flo Alfera said...

hahahah...Poposh pun mcm baby dah...so cute!

CintamaniszLite said...

uii..posh ada blanket ler. patut ler tomei akak tu hilang terus. Agaknya, kitorang tak belikan dia blanket agaknya, hehe.
Hmm..nak wat camne, rezeki pelihara tomei sampai masa tu aje..sedey gaks.

Poposh..untung hang ada tuan mcm Posh dan Mr. Y..

n.u.r.u.l said...

alahai...comeynyer...rasa nk picit idung poposh tu...geram

Faizah_Haris said...

alolololoo bes nyer dia tidooo....

NeenaAnuar said...

alaahaiii... layann tol si poposhh tido... tengok dia lentuk... I pun rasa cam nak terlentukk dah gak nie... huhuhu...

rasp said...

alahai...cute je dia berselimut :)

A.I said...

Alolooo...sedap palk dia tido dlm slimut tu. cute wei!

ikiqzana said...

wah lena betul si poposh tido..