Klik Jangan Tak Klik

Sunday, January 17, 2010

Bob style

Nak duit mcm "nuffnang" silala klik2 CATCHEYE
Korang thanks sbb still sudi klik2 my nuffnang
kalu iklan tu asik tido jer
korang clear "cookies"
pastu refresh or tekan F5

Hajat dihati mau buat "bob style"
cam gini haa...

Lawakan style cam ni..
kalu muka jenis bujur sirih
or kecik molek bulehlah

tapi aku sedar diri
tak mungkin
tak sesuai

Last2 feeling syiok sendiri jelah
eee tak berani aku nak potong
short hair
Mr Y sudah kasik
warning
"don't cut ur hair too short"
sbb dia pernah terkezut berok
dgn aku2 skali terkezot
kunun2 nak tukar hairstyle
amik ko
terus jadi fentaw...
tak mo aku ler
biar ler rambut aku suci
dalam debu
hehe
no more colouring, highlight
treatment aje..
kalu dah potong
susah mau panjang oooo

La ni pun trend suka
black kaler & shining2 gitu


Psst: Walaupun dlm hati teringin nak highlight maybe tunggu next year kasik dia healthy sikit...syg rambut oooo...aset katanyer...hehe









12 comments:

y@n@ M!B said...

rambut sis mmg da cunn woo..huhu..

klik2 flymas =)

NaNaJoe said...

yup I pun suke rambut hitam n shining2 gtew..xsuke kaler2..hehehe~~

babyfreaks@ratusiput said...

tp sekali sekala kena tuko style gak posh....kalau tak nanti bosan lak...cam aku ni rambut mmg takble panjang sgt...mcm org sakit je muka...atleast kena potong skitla...cuma jgn terlalu pendek ok la...tp style bob ni lawa gak...lagi kalau rambut jenis lembut.rambut aku takleh kot sbb ade keras2 skit...kalau nk buat maybe kena rebond dulu...

sueanne said...

sis cantik klu berambut pjg..nampak ayu gitu..tak pyh ptongla ye..hehe.

Shafie said...

yeah kna sgt rambut tu :)
bia maintain lawa.
i think yg ori pon lawa takperlu highlight atau coloring.ehe

oh kna warning ek :pp

Lady of Leisure said...

rambut u memang dah cun dah...
hehe.. lawo la...

shining gitu...
nampak healthy...

NeenaAnuar said...

beb.. jgn potong rambut you taww... sayang woooo.... I loikkee sgt2 with your hair...

I pun dah berpuluh2 tahun tak penah potong rambut pendek.. now nie memang maintain treatment jerk.. color pun tak dah.. sbb leh wat rosak rambut kann...

Mia-Ina said...

jangan...kte lg suke klu kak posh...buat girly hair kat bawah...@ mcm sekarang..hujung2 tu dipintal...mcm gmbr yg kak posh tunjuk2...mcm bulat laknampak muka kang..

Mimy Hamid said...

weh bob tu style aku untk nampak kuwus belia jiwa remaja...hehehe...aku lg la badan besor...tp aku redah je janji look mudaaaa..skrang tak buleh nak ktawen kannn

rasp said...

u look ayu with ur hairdo now...
buat treatment jaga rambut dah le kan....

ikiqzana said...

ko lg cantik rmbt pnjg.. nmpk ayu gitu.. sayang la nk potong pendek.

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

janganlah kau memotong rambut mu e2 beb...sayang...heheheh...tapi aku terpaksa mengorbankan jugak rambut aku..sebab susah kan nak pakai tudung,,huhuhuhuhu sedey..sob..sob..sob..