Klik Jangan Tak Klik

Saturday, October 29, 2011

ISetan Sales~ 3 days only!!!

Jom pi I Setan 
ISetan ni kalau time sales macam ni mmg berbaloi baloi
murah giler vavi

Tak percaya gilaah....
Aku pun nak gi ari ni tak tau ISetan
mana nak dituju
lagipun dah lama tak cari baju baru ni...

Lot 10 kah
The Garden kah..
atau KLCC kah

tapi the nearest is The Garden MidValley
masalahnya parking nyampah tul aku.....
confirm FULL punya...

Nak gi LOT 10 pulak mesti JEM giler
KLCC jauh ler pulak...tengok keadaan jalan raya
aku paling menci jem...tak kisah jauh mana pun
janji jalan clear....tengoklaaa camna.....

FYI nyer info aku masih tak dpt rumah baru lagi
cuma dalam pencarian rumah baru ni aku belajar bnyk
tetiba dah pandai letak gambo kat header
(Santek tak...hehe) 

So ada hikmahnyer gak...walaupun aku mmg rindu dgn trademark
rumah lama aku tu...tapi aku mesti tukar
yelah takkan nak sama jerkan bohsan
So nak yang terbaik katanya harusla amik masa yang lama

Psst: Dah ler boring nak bersoping sorang2 sbb Mr Y takde ada show kat Equatorial. the whole day... so sapa nak temankan aku bersoping hehe








5 comments:

Mimy Hamid said...

isetan dekat jek ngan opis aku...tapi tak terpegi sbb aku tak minat isetan hehehe...tulisan ko dah cantek ni..upgrade background jek..

Bancik said...

terbaek

el said...

wahhhh pasni sure ada fitting show kan kan kan hehehe
dah improve skit blog baru ni..cool :)

mamaNoriz said...

sib baik sya jauh...hehehe
save duit...huhu
(jeles sebenarnya jb takde isetan)
uhukk

ieda said...

templete nie cantik beb .. ok lah kan
tapi tulisan mu beso2 sgt lah beb .. :)