Klik Jangan Tak Klik

Friday, October 28, 2011

Tukar punya tukar bloglist pulak hilang...tulun!!!

Sibuk sgt nak tukar blog templatekan ...
hamek kaw!!...
bloglist 
pulak hilang.. 
sedeh!!!! sungguh...
Anyway sapa2 yang berminat nak exchange link/ 
silala kasi ur blog name & blog URL anda di ruangan komen ni yer

 Sorry sbb menyusahkan.. sebab aku pun tak tau alkisahnya camno bloglist ni buleh hilang 
The bess part ialah komen panas dari Mr Y

"Abg pun tak sukala template baru ni...bukan b la.. tak nampak stylo.....grrrr...geramnya aku....sabo jela" 

 
Apapun aku ucapkan terima kasih atas sokongan & komen korang
yang sgt memberansangkan tu

Psst: Aku pun tengah berusaha bersungguh nak cari blog template yg sesuai dgn jiwa aku....stress ni...blog ni ibarat rumahku syurgaku....


30 comments:

Bitt (double IS) said...

http://b1tt.blogspot.com

YanaMIB said...

ilang bloglist tu mmg normal bila tgh alter2 template..dan sgt tension sbb kena cari blk sume link2 yg kita suka bc tuh..hihi tu psl sy ckp mende ni kena ngadap sehari suntuk..xpe sis..buat pelan2..xmo tensen2..mesti hasilnya best nnt =)


p/s: pe kata mtk mr Y pilihkan template..kut la dia ada idea lg best =)

sisdee said...

mmg i pun tak suka nak alter blog tapi tingin heheheh

apapun selamat le mgodeh ek..

www.sisdee.blogspot.com

SURIA AMANDA said...

http://suriaamanda.blogspot.com/

-oP_ida- said...

Hihihihihih........cutelaa kamu sis...

lieyalatif said...

lor sis...patut masuk2 lain dah rupe umah ni.....he he he...

ape2 pun jgn lupe kan daku yeak
http://lieyalatif.blogspot.com

el said...

a'ah betul tu..mtk idea dr Mr. Y...hehehe kot2 leh gunapakai...
pelan2 kayuh ok..tp dulu punya template ada save x?

http://arwendanish.blogspot.com

bonda dadif aka akish said...

http://kontahadif.blogspot.com/

letak sini...

=)

syanasaid said...

kite pny link jgn lupe ek
http://syanasaid.blogspot.com

aku lama cuti ni br bukak umah baru ko
:-)

Mimy Hamid said...

yes dear...hitam is suit for u..kot kot lupa my blog http://nurmimy.blogspot.com

anak mami said...

slm perknlanye.... http://iddamy.blogspot.com

ieda said...

ekkeke slow2 beb ! .. :)

Rinna said...

Plan2 kayuh yer Posh..Mesti pas cantik punya.. :)

Pepel BoNda AmaNi said...

memang kalu tukar template nie..memang bikin stress skit...macam2 benda nak ilang..jangan lupa add aku skali taw.. :P

iszieylyanziy said...

ari tu is punya pon hilang,,sob son,,
http://istieyqomah.blogspot.com/

Qhaifa Nur said...

Lagesi Qhaifa

http: //qhaifanurin.blogspot.com

Saya Suka Baca Blog! Ninie Simmons said...

http://sayasukabacablog.blogspot.com

nanti aku exchange link juge...

ratusiput said...

akunye dah ade tepi tu takyag bg lg dah kan.ehehe...part atas skali yg pepel belang2 tu aku suke...cantik siap ade tone lg...

NUNU EERA said...

sis.. i pny link da xde.. nk mnta tolg add kan blik ye sbb byk jgk trafik from ur blog.. tqsm.. ;)

http://teddypinkygurl.blogspot.com/

Mr feckry said...

wa paling malas kalau kene camtu..

Delimasari said...

akak punya jgn cicir tau
hanimsain-delimasari.blogspot.com

Ayuni said...

hm, cantik template baru nie....

mama maman said...

tukar header ye.. lawa..:)

http://mamayana10.blogspot.com

Cik Kasih said...

nk mnyibok jugak blh?hihi
cikteddycorner.blogspot.com

sbar la ye..

mamaNoriz said...

ok sket ni dr semalam tpi still u kena improve lagi, lum cukup posh ok!

hehhehe

ni blog i...
mamanoriz.blogspot.com

wifenavy said...

jgn lupa jln2 jgk kat sini :
http://isterimdnavy.blogspot.com

Dalila Hamid said...

cari slow... godek2 apa yg patut mana tau leh dtg balik.. :)

john said...

http://balics.net

:)
welcome

mimie1678 said...

saya!

http://mimie1678.com

Eri-chan said...

http://abeginningoflife.blogspot.com/

selamat berblog macam biasa. dah lama takde citer try-beli baju...