Klik Jangan Tak Klik

Thursday, October 27, 2011

Menyampah tengok rumah baru ni!!!

Guyss takde mood  lagi nak hapdate
just nak kasi tau nyampah lak tengok 
template baru ni

This is not me!!!

Aku tengah mencari cari template
baru ...any idea???

Anyway thank yer sbb bagi komen pasal new template
aku sendiri pun tak sanggup tengok rumah baru ni 
inikan korang lagilaa

Uwaaaaaa!!tetiba rindu rumah lama huaaaawwwwaaa!!!

Psst: Nanti dah betul2 jumpa yang terkenan I'll be back dgn citer yang penuh sensasi...berderet dah dalam folder tunggu nak hapdate!!



28 comments:

mama tisya said...

try lg cr yg sesuai...selamat mendesign umh baru:)

cik panadol said...

erk!
template ni mmg tak sesuai dgn sis la...hehe

Shu Shinju said...

ok ja shu tgk posh..hihihi..

Rinna said...

Terkezut jugak bila masuk kut2 salah umah.. nak tukar template yer.. okey ler tuh cari yg cantik2 yer.. :)

ratusiput said...

takpe beb kita org setia menanti...slow2 cari ye...jgn stress2... :)

el said...

ni ok skit dr td..td mayb template shock kot hahahaha

take time dear..we will always come here ewahhh

YanaMIB said...

xpe sis edit pelan²..nk ubah template ni bkn senang..kena ngadappppp je blog br leh jmpe template apa yg best..hihi slmt mendeco ye sis! =)

Pupel Liyana said...

semoga dapat edit dengan baik :) eh guna design template je.. mudah dan senang hehehe tak pun g sini http://www.bloggercandy.com/

Mimy Hamid said...

aku nak yaang lama...trademark ko la posh...

makdara TERdiva said...

man..man dear..

pun nak cat rumah gak lah..tp tgh menyeru roh rajin dtg..

ieda said...

uishh wajah baru beb !
ermm ok je .. tapi its not uuu yeahhh ..
slow2 beb ! :)

Eri-chan said...

aku tunggu la.. tapi jangan buat warna font pelik2. aku tak nampak. hehehe...sian aku.

aku sendiri pun asyik nak tukar jee

Cik Ina Do Do Cheng said...

selamat mencari template idaman kalbu, cik ina rasa dah sesuai cuma kaler background tu kena tukar.kui kui

NUNU EERA said...

penah rasa mcm ni.. skli da ttukar pastu rsa template lma lgi cntik.. pastu nk tukar blik da xboleh..

Delimasari said...

ok aje - sbb kte xpandai mencari umah lebih cantik

rATu kEBaYA said...

cari yg lebih menarik ye.. saya pun masih mencari2 jugak ni..

Isteri Encek Bard said...

rumah baru yang simple.. tapi yang penting isinyer yang buat orang tertunggu-tunggu

LydSunshine said...

Umah baru tu apa? Blog ni ke? Relax je... Yg penting isi kandungan blog tu. Rupa paras tu org tak tengok pun sebenarnya. :)

sis92 said...

sori lama tak datang sini..
tup2 mcm pelik juga tempalatenya hehe

slmt mendesign ye :)

Dee said...

ingat salah masuk rumah..cari balk ur identity posh..

syariza09 said...

pelan2 kayuh cari rumahbaru :)

mamaNoriz said...

hehhehe...ketawa dulu...

tapi mmg kesian u Posh...sooooo not ur personality lah!

cepat tukar tau!

nak la yg stylo cam tuan nye kan ;)

hyazz said...

laaa...awat tukaq...yang lama kan dah okey dah...cuma kalau nak buat baru..tacap tacap sikit jadik la

Bitt (double IS) said...

ishhh yg sebelum ni ok sikit dari harini punya kot...tak pe take ur time bebehhh

JMR said...

mana pegi rumah lama?? dah lelong ke?:-p

Neeza.Areef said...

slow2 cr..

ALoNa CintamaniszLite said...

campuran kaler kurang sesuai rasanya..hehe.. imej purple kurengg..hihi

Mama Gee said...

ai oun tak suke dgn umah baru nih...heheee