Klik Jangan Tak Klik

Tuesday, October 25, 2011

Ko ni makan apa sampai jadi besar ni!!!!





Percubaan tuan tanah nak menukar rupa blognyer yang dah bertahun
asik rupanya yang sama so
sempena sok nak 
"Deepavali"
aku kasila house keeping & renovate  
sikit rumah baru ni
tapi ada lagi yang nak diperbetulkan
almaklumla aku ni bukannya pandai & berani sgt nak ubah 
template ni 

sbb pernah cuba ....hancurr tapi la ni alhamdullilah walaupun 
kaler & font 
pun entah apa2
takper yang penting susunan
Nuffnang 
& nak letakkan balik code iklan tu kalau tak nangeslaaa
susah tul kalau tak pandai IT ni 

Dalam dok citer pasal
"Besar" ni asal ada tetamu datang
mesti soal aku 
Mr Poposh makan apa 
leh jadi besau camni
jenuh aku nak menjawab...

So inilah jawapannya
 ha nilah dia makanan Mr Poposh...dia tak makan commercial food yer
makanan bese tu tak bagus untuk kucing yer
kalau nak dapatkan more info boleh baca kat entry ni yer
nanti akan dapat mcm2 penyakit...

Sebelum ni mmg Mr Poposh 
makan Royal Canin  
tapi dek sbb kan rega mak aiii
fengsan.....

So bertukarlah pada "Blackwood"

Mr Poposh pulak jenis kucing yang baek budi pekerti
tak bnyk ragam aku kasi apa
pun dia makan jer

Dan nasib baik gak....ada kad diskaun Real Rewards
ni dapatla gak
10% diskaun....
pastu la siap boleh kumpul
point pulak oklaa kan

Psst: Syiok pulak aku tengok gambo besar ni rasa puassss!!!Tolong komen yer pasal template baru aku ni




9 comments:

Eri-chan said...

wah dah tukar design..tapi posh font kaler hijau ni i tak nampak nak baca...background kelabu.. i nampak kaler meraah dengan biru tu je....sian mata i

Mimy Hamid said...

patutla poposh comel sbb dia tak byk songeh macam si mimie tu...nak tgk muka poposh lagi..sukeeeeeee

DaZzlingLilLy said...

Kalo kat cni royal canin murah skit 1kg rm19..kucing I tak gemuk jugak makan royal canin tu..hairan btul

Mr feckry said...

lain macam je blog lu skang

ratusiput said...

emm mmg lama gak baru ni ko cat umah.cantik gak.ceria...cuma font ijau n background biru gelap tu gabungan dia rase leh tuko kale kot...utk yg 3 series cm aku ni ade skit tak bape nk nampak kena tengok dekat2 nak bace...sorry tau ko jgn amik ati lak tp kalau ko ske camni takpe aku akan usahakan jugak bace bersungguh2...ttp support ko smpai bebila :)

BlogS of Hariyanto said...

funny cat :)

el said...

el bukak2..el xleh bc perenggan pertama sbb kena block ngan pic slide tu (pic yg gerak2 tu)..then font kuning x npk..kena improve lg ni..

tu yg el x bani nak tuko template baru...boleh tu boleh..tp tu lah en. nuff tu takut sat lg ilang huhuhu

Cik Ina Do Do Cheng said...

mencik poposh dapat makan sedap kalah manusia. untunglah poposh.

AdaNaz87 said...

alalala, mr poshposh dah bertukar makanan? pasni makin bambam lah mr poshposh. ((;


salam perkenalan. ((;