Klik Jangan Tak Klik

Tuesday, June 30, 2009

Sales


"Awak tak perlukan saya lagi" hehe...kasik iklan sikit...korang pun tau ini mmg supplement akukan...so pantang dengar kalu ada sales " Prune Inner Shine"...siap ko aku mesti mau borong banyak2....banyak gak aku dgr komen kat blog aku tentang " Prune Inner Shine" ini...ada yg mujarab dgn diaorg...ada gak komplen tak ngam dgn body diaorg...aku bukanlah jurucakap produk ni...kalu aku pukul canang pun bukan " Prune Inner Shine" mau kasik royalti pun...just to share with u all yg mungkin experience sama cam aku...one thing korang kalu setakat minum satu kotak ni sudah komen tak mujarabla...tak serasi la...tumbuh pimplela...baik takyah komen...aku pun mula2 amik produk ni mcm2 dugaan...tetiba pimple aku naik jgk..Kesan depends on body memasing...kt nyer tahap toksin & tindakbalaskan tak sama....tp slowly lepas 2-3 kotak baru ngam dgn aku...so that's why aku stick with this produk & recommended to others ...tak baik tau mau lawa sorang2....sharing is caringkan dapat pahala...

Even kalu budget skalipun aku mesti amik before & after period...alhamdulilah nak dekat 6months aku setia kasih with this produk...pimple pun sudah segan mau tumbuh kat muka aku......so far aku mmg tak amik vitamin lain..kalu dulu segala mak nenek...u name it ...yg mahal?yg murah sumer aku amik...tu sbb nama aku pofular kat cari.com....pofular ker....hehe...bukan apa jadi tukang beli...bukan tukang jual......

So kali ni setelah di +-...aku jumpa yg ada 8 kotak ler pulak... RM27.88 dapat 8's....satu botol RM3.48...aku tulun calculate kan...cam la korang tak tau kire...as a consumer mesti mau bijak buat pilihan...jgn main boh ajer...bukan senang mau carik duit beb...tak sesuai pakai utk yg kaya raya yer...hehe

kalu budget lagi kureng leh pilih yg ada 6 bottle ni RM27.88...RM3.80 sebotol...so korang buat lah pilihan ikut budget korang yek...

Lagi satu sesapa dok usha...digital scale yg ada fat & water analyzer p la GUARDIAN..tapi korang kena PWP....RM40 kalu tak silap aku...tp berbaloi beb...RM180++ to 109 ajer...bende ni wajib ada kat umah tau....aku ari tu beli pun mahal...sejak aku ada digital scale kat umah senang...every week mesti mau timbang...alhamdullilah banyak gak aku reduce....

Harap maklum cam bese tuan punyer blog mesti mau enterprem...korang suka ker tak suka ker...aku still mau posing2...hehe...pesen ni ala2 RL...aku mmg kagum dgn pesen dia...tapi idak ler ser VOGUE dia...jadilah dapat sikit2...hehe...nak pose kat cari.com...tapi cam ada poblem jer nak login..huhu...aku rindu kengkawan kat cari.com...bukan tak nak joint...tp my time is limited...huhu

Ni pesen ker opis aku hari ni...dulu masa tembun skirt ni takleh masuk biler tang montot ...shirt tu pun ketat metat.....la ni dah longgar..saja mau share...leh aku gaya sakan lagi....mintak2 akuleh selim lagi and no more TEMBUN...amin..

29 comments:

Mohd Nasri Md. Nasir said...

slimnye..hehe

Mimie Hamdan said...

slim nyer ko... aku sgt jeles... huhuhu...

The Biggest Loser Team said...

Good info n recommendation.. nati aku nak try minum innershine ni regularly....tak tahan tgk muka berbekas2 hitam n jerawat ni :(

M@ said...

selim melim nya body..cantek lah pakai gtu..nampak elegan.
suka prune inner shine ni..bg ma mudah lawas.

Mia-Ina said...

phewit, posing hbs seh posh nie...aduh, mcm dh jd shape dinas artis tue la pulak..ble aku nk melaram ni...fulus..fulus..aduh, di saat nk raya ni...baju pun x sedia g....haha

uMMisYa said...

Ko dah kurus lah posh..aku jugak masih merangkak mcm kura-kura..lembap benor nak kurusnya..lagi aku timbang, lagi aku tension..baik aku wat bodo jer..hehehe..yg pasti berat tak naik macam dulu..
Aku nak try gak lah mkn tu.

Iena said...

slim river nyer ko beb... mkn hati aku nengok!

aku pon kena try gak la prune inner shine ni... apa kelebihan dia erk posh?

ieda said...

hehehh dah cun dah tuh ...

beb , aku nak belilah digital scale tuh .. nampak cam menarik jerk .. harga leh tahan .. ermm nak beli tak nak ...

duk ashik timbang pakai hak lamer yerk .. ermm kena budget nieh ...

Rinna said...

Amboi siap promote Prune Inner Shine lagik.. caya laa..

Nak kena cuba nie..TQ tolong promote..ekk..

Wah slim dah tuh posh.. tak mau kurus sgt..just nice dah tuh..

niza said...

slim la kak!!!syabas2!!!

POSH76 said...

mohd nasri....lum cukup selim lagi...hehe

POSH76 said...

Mimie...slim sikit ajer...still ada yg nak kena shred lagi...hehe

TBLT..try la my dear....dulu muka aku pun poblem cam ko gak...la ni alhamdulilah

Ma...sejak dah ada figure lek...baru berani pakai...dulu takut gak...hehe
betoi2 tu sbb MA always berseri2...

POSH76 said...

Mia-Ina...kasik can ler mau posing skalik skala...hehe...yolah DYNAS version tak cukup tinggi

Ala mia takde fulus pun leh melaram...leh mix & match kan...tp make sure jgn TEMBUN lerr...hehe

Aku pun asal nak raya mesti seriau ngalahkan budak2 mau beraya...hehe

POSH76 said...

Ummisya...lum confirm kuruih lagi...dah confirm takde lemax langsung baru betoi...hehe
Takper take ur time...jgn selalu timbang...once a week cukup..lg tension lagi naik beb...
Tryla nanti muka ko glowing2 gitu..hehe

POSH76 said...

Iena...nasib baik slim river bukan
river Bamboo yek...mau kurus kena makan ati lak...haha..

Bagus beb...ko dah confirm cun melecun...biler minum lagi ler bertambah kecunan ko tu...kebaikan dia ANTIOKSIDAN...awet muda...

Ieda..tq cun yer2 ajer...hehe

belilah brand tu bagus tau...kalu takde sale mahal beb...beli senang ko nak monitor weight ko...long term investment...cayolah cakap den..

POSH76 said...

Rinna...tulah tukang pomot tak bergaji...huhu

Cubalah nanti Rinna lagi berseri2...no poblem sharing is caring...nanti ada produk best kasi sharing lagik

Mana ada...2kg lagi lemak tepu tak mo p...huhu...nak kena siat kot...

Niza....tq laling....

iesma said...

huuiyyoo...
slim nyer posh..
hehe..jelesnye..
nk gak body mcm posh..huhuhu..:))

dotblogspotdotkom said...

tak muat tu bukan kamu tu tembun... tapi kain tu kecik... saiz kanak-kanak...huuhuh

Lybeau said...

wow posh ...congrats hang dah kurus ler.... cantik babes.... muacksss

Ella said...

babe...
serius..kurus giler hang..jeles siot aku tgk..

okies..kene g beli inner shine tu,
walaupun die effect kat kaki aku aja..hahahha

POSH76 said...

iesma....lum sampai target lagi...hehe...tngk u diet konfirm leh nyer...i pun menten diet cam u gak....hehe

POSH76 said...

pakcikdot...sabau jerlah aku dgn dia ni..perli ker...hehe

POSH76 said...

RL...u kan my sifooo...thanks to u too

Ella...lum lagi ada bbrp inci mau kasik potong...hehe
aku lagi jeles tngk lengan hang...hehe
slowly dari kaki naik ke atas...cayolah..hehe

nona said...

waaaa(ternganga molot) selimnyerrr!lawa!hadoiiii!!

POSH76 said...

nona....wa nganga jab hehe TQ...ko lagi selim hehe

ninie said...

kak jelesnya tgk akak nih selim melim... apa rahsianya tu?? minum innershine ye kak??

Ena Qaisya said...

weh nak tanye..
sedap ke minum ayo tu?
huhuhu aku kalo bab minum2 mmg failed!!! tp kalo pil ok plak ihiks..

POSH76 said...

ninie...mana ada bese2 ajer...malu2 ayam jab...hehe...tq laling..pandai pun tak cayer terailer...glowing2 nanti...hehe

ena..sodap beb..tp concentrated kat....so lepas tu ko bilas dgn air ler...hehe...liquid lagi cepat beb...

Anonymous said...

I love to come back to posh76.blogspot.com
[url=http://topmusclesupplements.org]prohormones[/url]