Klik Jangan Tak Klik

Wednesday, July 4, 2012

WW~Clean-up Box

Memang akan ada hari2 yg membuatkan kita jadi malas nak hapdate....
so memandangkan hari ni 
Wednesday

layan jelaaa gambo2 ni
cara2
taraaa siap!!
tempat letak mekap
takmo leh letak stationery
cutekan!!!

Psst: Sori girls...mood kedaung...janji hapdate!!!

23 comments:

cha said...

ala comelnya mane dpt box tu sis

Neeza.Areef said...

tersusun!
ada je idea org nk jual brg kan

Rasp said...

sangat cute and praktikal....
nak gak cari...
u beli kat mana sis...
berkenan lah plak...

lieyalatif said...

eh comel laa posh...cute jek letak eksesori kan....yg penting senang nak pasang....barang2 pun tak sepah.....

SyaNa said...

cute gile!!!

norhidana said...

mana nk dpt kotak tu ek kak... cun gak dahtu boleh bt isi mcm2... mmg sesuai tul lah kalu dpt 1-2 kotak

uncle said...

kotak ni mmg praktikal...selain dari tu uncle bli kotak untuk simpan dalam laci..mugah sikit nak atur barang-barang make up maknya..huuuu berlambakkk ..tak macam uncle..pewangi ketiak ..minyak rambut dan beda jer hahaha

Mrs Ledibet said...

comelnye box nih...

noornazuha said...

lama x singgah sini jupe posh..oleh keran shout box x ada...saya tinggalkan komen yerrr..hehe

Rinna said...

Bagus laa teratur jerk.. :)

ratu siput said...

eh comei gak menda alah ni kan...ktne nak bli ni beb...

ieda said...

kdang2 benda kecik2 macam nie memang comel .. dan adakalanya ia mendatangkan kerimasan pun ye jugak ekkeek

ps : oo tempat mu dah x leh buka blog ke ?? adehh x perlahh paham .. mu komen di shout punn haku x kesah beb .. janji ingatan tuu ;)

ct rahani said...

yg penting barang x terabur.. kemas je kan sis.. :)

syiela said...

cute.. kemas je nampak

Dee said...

bestnya..mana beli sis?

ak yuyunz said...

dulu masa single rajin buat macam ni. susun cantik-cantik atas desk. sekarang semua kena sorok dalam laci hihi.. almaklum la yer..

NURULHANIF said...

ala cntik je box tu.. bli kat mna?

Hanif Idrus said...

Mekap pun banyak..hehehe

el said...

comey bangat
beli kt mn

Softtouch [Hanim] said...

comel kotak dia....kemas sket kalu nk susun2 brg yg kecik dlm tu..xdelah bersepah kan..

Bitt (doubleIS) said...

tertarik la posh dengan bendalah ni..mana boleh dapat erk

Reena said...

Posh, mana nak beli box ni? Hehehe

Love Equal Us said...

mana nak beli ni..bagitau eh..