Klik Jangan Tak Klik

Wednesday, May 5, 2010

Aku yang dieksploitasi

Saja jer kasik suspen sikit tajuk tu
tapi bukan aku yang dieksploitasi
Mr Poposhla jadi bahan utk dieksploitasi
sbb aku takde masa lagi nak update
entry terhangat
(katanyer)
sebab semalamkan aku MC sbb tak sihat
tapi today dah ok
la nikan mmg season
dengan cuaca yg sgt2 panas
the whole day aku tido ajer
sbb tak larat sgt
nak update blog takde mood
bukan takat nak update
nak sentuh laptop pun aku tak larat
huhu
So sementara aku settlekan kerojer2 opis ni
korang tataplah kecomelan Mr Poposh
(comel ker)
dulu yer ada masa kang aku cuba gak update citer2
yang dah basi tu
hehe
Entah apa2 yg diskodeng nyer tu
Skodeng apa lagi "bird" la
dia ni kalu anjing nyalak dia tak berapa heran
tapi kalu bird siap ko
tapi nak buat lagu mana skodeng jelah
nak ngap tak dapat
Inilah nasib jadi "indoor" cat
huhu
Psst: Sambil aku settlekan keje ni sambil aku pi lawat blog korang yer...tension asal aku MC jer kecoh satu malaya...kalu staff lain tak dtg & tak call office tak bising pun....sabo jelah....mmg enge2 betulla......

22 comments:

sisdee said...

tak sihat ke..cian...

today dah okay kan :)

kena byk minum air dlm cuaca camni...
take care :)

a d r e y n i e e l i s y a said...

yunk..
nasib baik ada poposh leh masuk dlm entry..

hihihih...
aku ni xde nyiau2..
xde pengganti la kalo xde story

-niD's- said...

cepat-cepat sembuh......

besala tu U...kita tak mai kecoH sedaErah..kaLO depa tak mai....yuhuhuhuhu siap suh kover-kover lagik..........

Delimasari said...

demam pe tu posh!!!!!

A D I A said...

la demam ke semalam? biar betul2 sihat tau baru kerja balik. btw i takut kucing, nak tatap pic poposh pun i takut hehe.

ratusiput said...

sama la aku posh...time aku nk cuti bkn main susah lg...ade2 je la...kalau org lain cuti ok je...aman je aku tgk opis ni...tensen!

rasp said...

hope u feeling better...
ngidam je lah poposh iye :D

makdara terdiva said...

kesian jadi kucing bandar..same mcm si omei kat umah tu..

pantang nmpk air..berlari mengejar..kira dah tahap boring giler vavi..huhu..

Softtouch [Hanim] said...

alahai ciannyer sis xsihat...pic poposh pun jdlah sis...comel n gebu

sI tEDI said...

gemokkknye poposh!

y@n@ M!B said...

anggap je la sis ni VIP kt opis tu..sbb sis sorg je tau wat keje kut..biasa org gitu mmg payah nk cuti ^_^

nabilah_2908 said...

geram jer tgk mr P ni...huhu... :)

jom ke APA KATA HATI pulak,
NOTA CINTA PART 6

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

hheheheh diorang sunyi tanpa kehadiran ko kat opis la tue beb..diorang rindu.. :P

Lady of Leisure said...

ala sangat comel la poposh ni debab nak gigit montot boleh hehehe.... arri pun suka sangat tengok burung kalau nampak burung excited tul dia hehe

honeylanz said...

gebunye Mr. Poposh!!

NeenaAnuar said...

hihihi... memang chomel tol lah si poposh nie... en. teman cukup suke skodeng blog you & Lady sbb nak tengok mr poposh, ari & molly nie lah... hahaha....

psst: memang mana2 pun mesti nak ade yg camgitu kannn.. I pon selalu kene camgitu.. diaorg nie memang saja nak PHD ngan kite2 nie... saja nak carik pasal ngan org2 yg tak hipokrit cam kite nie kannnn...

I_Hate_Lolipop said...

demuknye cat ni...pinjam leh?

a-as said...

sabo yer posh :)

umi_e said...

Salam... Selamat berehat ya... Dapat MC untuk berehat tau...

* Jangan pedulikan apa orang lain nak kata...

Azmiezas said...

oo..rupanya Mr.Poposh suka skodeng yer..

psst:..kat umah Auntie sini ada 'jande' anak 4,..nak tak??..hehehe..

Rinna said...

Alalaa ciannya dia.. harap Posh dah sihat sepenuhnya hari yer..kalau belum tuh rajin2 laa makan ubat..ok.. take care.. :)

ieda said...

ahahahahha ciann nyer poposhhhh memang di eksploytasi .. heheh den sukoo beb :)

beb dah lumrah manusia memang cenggitu .. banyakkan bersabar .. i nkow u cannn :)