Klik Jangan Tak Klik

Wednesday, November 25, 2009

Mana Sedap

Nak duit mcm "nuffnang" silala klik2 CATCHEYE
Korang thanks sbb still sudi klik2 my nuffnang
kalu iklan tu asik tido jer
korang clear "cookies"
pastu refresh or tekan F5 petua di bawa oleh
BOM321

Sori kengkawan...hari ni mcm2 hal daa...

sibuk gak...la ni baru terhegeh2 nak update

Aku ada banyak mende nak update tp disbbkan masa yg agak terhad
aku kasik korang "menjamu"
mata jerlah yer....

Banyak2 kuih aku mmg suka DONUT...korang kasik aku kek
aku mmg tak baper nak layan sgt
aku mmg pantang tengok donut
nak2 yg gebu & lembut
lagi ler sedap...
tapi tak sumer org jual kuih pandai buat DONUT
kekadang keras cam boleh baling kat dinding
confirm dinding tu pecah...hehe

dulu kalu makan donut pun donut murah tu ajer...
paling mahal pun DUNKIN DONUT
tapi la ni DUNKIN DONUT
tak pandang langsung
eeeh eeh berlagak pulak
yelah mana tidaknyer mcm2 pilihan donut dah ada
zaman la ni
yang lagi sedap & menepati citarasa
tekak ku ini



BIG APPLE
Donut ni pun sedap gak tapi agak manis utk tekak aku
ari tu sbbkan tingin sgt nak makan
pi ler cari kat One Utama
cam org giler dok cari outlet dia kat one utama
pusing punye pusing jumpa kat tingkat atas

yang penting ada cop HALAL yer


J.CO

Yang ni ok gak selalu beli kat outlet Giant Kota Damansara
bagi aku rasa dia tak manis sgt
sesuai utk yg tak baper gemar manis


KRISPY KREME

yang ni pulak outlet dia betul2 hari2 aku dok mengadap
kat BTS
satu bijik RM2.50
tekak aku suker sgt donut yg ni...
sedap sgt
walaupun ari2 aku mengadap kedai dia depan mata
takdenyer aku nak makan selalu
kang ada yg gumuk donut
sbb donut sgt hi kalori

Tak kisahlah janji namanyer DONUT...
yang dulunyer hanya di tabur gula sahaja
la ni dah diimprovise mcm2 ada...
aku mmg suker sgt

Psst: You all sori yer smlm aku tak dapat nak klik2...hari ni aku cuba klik2 yer.....thanks for klik2 mine.

29 comments:

a d r e y n i e e l i s y a said...

wah!!! jeles nengok donut2 tuh.. kt sbh neyh x byk outlet donut2 tuh.. dulu msa i dok kedah,merasa jg mcm2 donut..huhu

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

sedappppppppppnyerrrrrrrrrrrrr...

mama tisya said...

kita suka Big apple dr jco or dunkin donut...ms awl2 dlu bole dikatakan tiap2 mggu sure akn bli big apple nasibaik opis dkt one utama, jco bg kita manis...pernh try skali je bli kt sunway...kreme krispy tu tk pernh try lg

fav flavour kt big apple yg alien ,oreo & peanut..dapnye..yum2

Azmiezas said...

Posh..>..betul la Donut J-co d-best pasal kurang manis sangat, tapi kalau Big apple tu manis bangat..loya di buatnya..

btw akak suka makan yg ori punya yg gula sikit tuh..kat big apple ada..yummy..yummy..yummy..

Salam Aidiladha buat Posh sefamili..

iNa said...

nyum..nyum...........dunkin donut best............ :) big apple pon best.

Prettysnapshot said...

Rasenye dua dua sedap, nak pergi beli lah tgh hari ni lunch =)

Flo Alfera said...

Terliur aku tgk dunkin donut tu..i want..i want....:P

MiA said...

saya pon tiap2 hari dok ngadap Krispy Kreme kat BTS tu kak..tp skali je rasa aritu..xleh telan la..manis sesangat..my fav is J.Co..sangat sedap..
kalo susah nak g beli j.co mkn je Big Apple..byk sket outletnye..

ikiqzana said...

ahhhhh.. nak donut. lama dh x mkn donat ni..

yukk kita jmpe. dh dkt ni.

Rinna said...

Hmm..sedapnya..donut.. dengan bermacam2 rasa yer..skrg nie.. :)

neezareef said...

klu donut style2 big apple tu sbenonye lebih kpd suke tgk..mkn kurang skit..lg suke donut asli yg jual2 kt gerai tu jek

CINTAMANISZ Lite said...

penggemar donut upenya hang ni no??

Akak tak leh ler donut ni...tambah2 yg mcm2 jenis skang ni. Manis sgt ler...tak tahan manis..
Kalo manis dari buah takpe..tp kalo manis gula ni...emm....

nn said...

huhu. prefer jco to krispy kreme sbb xske manis sgt kott. :)

y@n@ M!B said...

suke Jco and big apple..jco ssh jmpe, kt tpt sy ada big apple je..redha je la kann..hoho..

klik2 mister potato..ada lg iklan ni rupenye..huhu

NeenaAnuar said...

waaaaaaaa... bestt!! lama dah tak makan donut!! nak gi carik lar nanti!

Ayu Hussien said...

anak2 ayu pun suka donat tp donat murah. Yg 3bj rm1 .. Ok donat tu gebu & lembut.. Ptg2 je mesti g beli mkn ngan air milo. Huhu...

ieda said...

waaaa beb donuts nieh memang paberettt beb ...

heheheh den memang suker .. dah lama x pekena beb ...

salam aidiladha gak beb .. nanti amik lah kad raya den tuh .. x seberapa punng .. heheh

niesz said...

yg kreme krispy tu niesz xpnh rase lagi..mmg kurg gule ek..mesti sedap kan..ye la..slalu beli yg manis2 jer..nk try lak yg ni..nk cari nnti..hehe..thanx..new info!ehe..

n.u.r.u.l said...

kenyang ke mkn donut je arini wehh...aku pon minat gak dgn donut ni tp yg ori ler...aku kalo ngadap donut ni, 3 ketoi pon abis...

rasp said...

skali skala layan gak makan donut2 nie...
tapi i lagik suka cok keria hehehehehe

Tie-Ibu wawanisolehah said...

x p[enah makan JCo kalo big apple tu slalu gak...click 2 potato kat sini

Mimy Hamid said...

aku suka big apple..jco okeh gak tp tak byk..yg krispy kreme plak takleh masuk..manis giler

r0sLiNa said...

kal0 tng0k cm suma sdap...tp sy sk dunkin donut lg...hihiih

Dee said...

suka jco..krispy kreme tu dee x tahan..manis sgt..

sueanne said...

dah lame tak mkn donut..heheh..tgk gambr2 tue cam terliur la plak..nak kena g beli la cmni..heheh

Lady of Leisure said...

selamat hari raya aidiladha untuk posh sekeluarga..
:-)

Ashikin said...

aku suka big apple dr jco. dulu pon suka dunkin tp skang dah x pandang dah. sama mcm ko gak. ahaha. yg krispu tu nampak sedap. bos aku pon ckp sedap. tp aku xde kesempatan nk beli lg.. kat mana outlet nye?

Ashikin said...

ok tau dah. nanti kalo besday ko, bg je la donut sure ko senyummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm lebar. ahahaha.

babyfreaks@ratusiput said...

saya suka makan donat...hari2 saya makan donat..ehehe..