Klik Jangan Tak Klik

Monday, November 23, 2009

minah rempit

Nak duit mcm "nuffnang" silala klik2 CATCHEYE
Korang thanks sbb still sudi klik2 my nuffnang
kalu iklan tu asik tido jer
korang clear "cookies"
pastu refresh or tekan F5 petua di bawa oleh
BOM321

Hi kengkawan ni tgh "Monday blues" keje lak melambak2 ...sabo jerler.....nak buat lagu mana...work is priority....la ni baru ler dapat bernafas sikit utk update blog.....tapi pagi tadi adalah curik2 sikit masa utk klik2 korangnyer....insyallah kalu ada masa petang & nite aku balas klik2 korang yer....

La ni aku nak citer pasal "vroom vroom" pulak....layan jelah yer....


Tengok mana Mr Y bawak aku....ni mmg dah minat dia layan jelah...tak layan kang merajuk la pulak...




Sibuk nak belek2 "superbike" mana yang terkenan....ni ler org lelaki kalu dah minat dia...sanggup jer nak walaupun bende tu mahal ....tapi aku tak approve pun...masih dlm planning....biar jelah dia layan2 minat gitu....lagipun dulu dah merasa....bukan pasal financial jer...ni pasal "nyawa" pun yer takutler main moto besar ni silap diri sendiri yg melayang....yelah kalu dah "feel" sgt....

ada one of Mr Y nyer fren accident teruk tp nasib baik ada peluang utk hidup....kalu tidak wallahualam...


Sekali tengok rege mak aii ....amik ko...beli keta lagi bagus.....tak pun beli umah leh gak buat sewa...hehe


tapi sesekali "merempit" seronok gak.....selalu2 tak koser aku..sakit montot ..hehe....

Psst:Citer pasal 99HTN ada mende "suprise" nak citer tapi next entry yer.....

23 comments:

sueanne said...

hahaha sis..mmg tul pun..slalu naik motor leh kematu mont** tue..hehehe..

mcm kenal je kedai welly tue..heheh

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

hahahaha jadi minah rempit la ko pas nie....classss...tapi tue la kan..sekali sekala ok la hari2 naik motor..maw kematu beb vontot mak..heheeheheh

iNa said...

betul la sis..
bahaya kan merempit nie..
tp klau dh minat kan..
nk wat cmne..

sis_nita said...

musim ujan ni kalau merempit ngan cik asben mmg beh laa..

haha! dedua basah lencun..

penah gak sekali rempit.. dalam ujan.. pastu seblah lak kete lalu ngan lajunyerr.. abih la kena kat kami..

gianos biaggi said...

berani ko naik moto tu....kang tersembam, rosak program 99htn ko tu...aku tgh smngat support ko ni...

niesz said...

ley r masuk cite rempit pas ni..gantikan nabila..hehe..
waalah!

Mohd Nasri Md. Nasir said...

bwk moto best wooo
leh cilok2..haha

Flo said...

Wow..cayalah lu! aku sampai sekarang tak berani naik motor..gayat! hehehehhe anyway dah klik xmas carol & mr potato..shoutmix lambat loading...oh ya hutang Tag tu belum bayar lagi..tunggu bila free k.

Flo said...

Wow..cayalah lu! aku sampai sekarang tak berani naik motor..gayat! hehehehhe anyway dah klik xmas carol & mr potato..shoutmix lambat loading...oh ya hutang Tag tu belum bayar lagi..tunggu bila free k.

Flo said...

Wow..cayalah lu! aku sampai sekarang tak berani naik motor..gayat! hehehehhe anyway dah klik xmas carol & mr potato..shoutmix lambat loading...oh ya hutang Tag tu belum bayar lagi..tunggu bila free k.

Mr PenyuBiru said...

naik scramble aa syok.baru bleh kejar azroy.hehe

neezareef said...

klu naik superbike ni selesa n selamat skit rasa...tp klu bwk gila2 pn still bahaya jugak

ape surprise 99htn tu gaknye

::~jAy DaMiEn~:: said...

amek jer kawasaki ER6n... naked bike tu... best jugak... hehehe~
shoutmix ko lambat loading, aku dah klik2 kat nuff Mr. Potato...


sincerely,
✿~jAy DaMiEn~✿

::~jAy DaMiEn~:: said...

amek jer kawasaki ER6n... naked bike tu... best jugak... hehehe~
shoutmix ko lambat loading, aku dah klik2 kat nuff Mr. Potato...


sincerely,
✿~jAy DaMiEn~✿

Softtouch [Hanim] said...

betul tu sis naik motor mmg bahaya..despatch kat opis ni baru je accident patah tangan xboleh keje sebulan..kesian..seriau oo kalu org pg keje naik motor..takut n kesian...

atty's said...

masa zaman bercinta dulu mmg naik moto besau ..tingat lak nostalgia lama

Mia-Ina said...

mmg bahaya merempit ni...tp klu naik motor mcm2 dgn hubby, x slh kak posh....membuah kemesraan apa..hehehe

CINTAMANISZ Lite said...

hmm...montot leh kematu ler naik motor lelama ni, hehe..

Mak Su said...

berkenan gaks ngan moto ala-ala moto awie, tentu tak sakit montot klu merempit kan...

Azmiezas said...

Lama dah rasanya akak yak jenjalan umah awak..pakabo??..

Amboi sejak bila dah pandai merempit nih??..

ikiqzana said...

dulu2 mmg suker naik motor.. skrg sama la kita x kuasa... sakit montottt... hehehe..

Delimasari said...

mmg mahal motor besar ni kan...

NeenaAnuar said...

uuuhh.. Loike superbikes! kalo duduk belakang nampak seksieksss jerk kan..