Klik Jangan Tak Klik

Monday, July 2, 2012

Homst Kota Damansara

Naperla makin lama makin malassssssnyer nak hapdate
gambo ada tapi idea "O"
Aku kan penggemar chinese food
so pilah kami dinner di
"Homst"
chinese muslim restoran kat 
Kota Damansara 
Sebenarnyer hajat dihajati 
nak makan 
"Dim Sum"
tapi frust dim sum waktu petang jer huhu
kempunan den!!
muka suci dalam debu malassss nak mekap dah malam2...
 
Here's our beverage
teh O sudah semestinya pilihan Mr Y
kopi O layer kot
tak brp "kick" laaa pahit...nyesal order
taufu steamed rasanya
tapi aku tak suker sbb ada udang kering
aku kan alergic dgn udang kering
yang ni mmg fav aku
"Kung Po Chicken"
"Butter Prawn Chicken"
yang ni pun kureng...sedap lagi kat 
"Groupbase"
Mr Y diet tak mo makan nasi
layan 
"Chee Chong Fun"
suka sgt!!!
 
 restoran ni "A" tapi takdela "bersih"
sgt...oklaaa so so...

Psst:kalau siapa tingin nak terai makan kat sini leh layari http://www.homst.com.my/


18 comments:

kakcik said...

Teh O dah kira macam minuman ruji kakcik di rumah. :)

Lizzie Yasmin said...

Suka lagi makan dekat JOM MAKAN dekat area situ jugak. Lagi sedap. Pun Chinese food jugak.

ieda said...

huuhu same lah kite beb ... malasss dah rasa nak update , nak2 ngan prob yg aku alami skrg huhuh

mak aihh laju2 haku scrolll x mampu nak tgk .. dah lah pose !!! ;))

YanaMIB said...

sama la kitaaaa..malassss nk ngapdet =.=

sy slalu mkn dim sum kt pappa rich jek..huhu sedap gak =)

norhidana said...

dana tak penah try lg makanan cina nih kak... tingin nk try dia nyer sup yg pekat tuh

ct rahani said...

alahai kesiannya sis kempunan nk makan dim sum.. x pe len kali leh gi sana lagi.. sy lak x brp layan chinese food.. sesekali ok la kot..

Rinna said...

Sedapnyaa.. tak pernah lagi pergi makan kat muslim restoren..

Dee said...

dee pernah mkn kt chinese muslim restaurant tp amik nasi goreng je..next time leh try yg jenis hidang ni..

Rasp said...

i pun suka makan chee chong fun...
sedap oooo.....

SyaNa said...

lapar T___T

ratu siput said...

aku dah lama tak jalan2 cr makan ni...takde kaki ehehe..ngan budak2 ni...makan tempat slalu2 je la jawabnya...

cha said...

samala kita sis. takde idea nak update apa gambar ada huhu

sis mmg minat chinese food kan. i masih tak brp nk bole terima sgt huhu

Neeza.Areef said...

kdai mkn ala cina mmg suke kopi O pait kottt

lieyalatif said...

tu le posh...kadang2 takde mood kan nak berblog nie...kene tgu ade mood jugak huhuhuhu

sedap2 ni posh....i pun suke gak chinesse food nie....

el said...

tekan LIKE byk2 hahahaha

NURULHANIF said...

sedapnya butter prawan chicken tu.. tgh poso ni.. huhu

Softtouch [Hanim] said...

pernah mkn sini skali..bolehlah kot...mkn kena cube kat mohd chan abdullah plak...

Reena said...

I pun pergi mana-mana mesti order Teh-O suam... suka sangat Teh-O berbanding air lain. Boleh try sini ni kalau datang area Kota Damansara.