Klik Jangan Tak Klik

Monday, October 3, 2011

Jangan ingat aku tak komen!!!

Walau sesibuk mana pun aku tetap "curi" masa
untuk blogwalking
&
dah semestinya aku nak komen
(Aku kan suka komen dan dikomen)
bila baca komen korang mesti aku tersengih sorang2....suka taw!!

Tapi bila keluar camni...hancuss hatiku tak leh nak komen
dah mcm2 yang aku buat
tapi tak jalan jugak
(Susah gak kalu tak berapa nak cerdik IT)

Lagi satu kekadang buleh
maybe from my side yang block
ataupun korangnyer entahla!!!
Yang masih tak dapat komen

Rinnamanja
Bitt

Tapi alhamdullilah antara blog yang aku dah sukses untuk komen

SisAttyfir
Shushinju

ada lagi yang lain tak ingat daa....

Monday bluessss!!!!!!

Psst: Walaupun aku tak dapat komen aku tetap singgah untuk blogwalking tanpa jejak....

23 comments:

ratusiput said...

ye betul tu bak kata pepatah org berbudi kita berbahasa :) lambat ngan cepat je...

Cik Ina Do Do Cheng said...

cik ina tak kisah orang komen ke tak janji ada sudi nak datang ye dak?pasal komen tak boleh paksakan.

KAMIHIDUP said...

kenapa tak boleh komen?

ieda said...

aaah ada certai2n blog x leh tinggal komen nak2 yg ada verification wordsss .. huhuh blogger2 di luar sana tolonglah buang .. berat lahhh loading nyeee

mamaNoriz said...

say dah lama follow, baca dan komen sini tapi posh tak penah jenguk sya pun...

huhuuuuuu....

diana said...

saya pun tak suka kotak komen gitu.depa guna alasan nak utamakan pageview sebab tu pakai kotak komen macam tu..tapi untuk apa kejar pageview kalau menyusahkan orang..kan?nanti orang malas nak pergi blog depa lagi..

Mimy Hamid said...

sama jugak aku suka blogwalking...tak leh ar tak komen..sincere dari hati

Bimbo said...

aku komen gak ..hehehe lalalala..

lieyalatif said...

tu le sis...kalo mcm sis kene ni mmg susah nak komen kan....byk keje nak buat....tapi yea laa mungkin pemilik blog tu nak secure kot....

Rinna said...

Alahai..tak leh komen yer..guna komen box gitu..okey dah tukar pada popup window..

TQ laa sudi singgah.. :))

Pepel BoNda AmaNi said...

klu tengah pree...pasti aku akan tinggalkan jejak...tapi klu baca sambil rushing2...takut bos tengok...memang non hado la..aku komen..heheheheh...

zanafahmi/PB said...

akak pulak kalau tak boleh komen, tinggal je msg kat shout box, kalau takde jugak....cari fb ke, twitter ke....tak boleh jugak, baca jer jawabnya..

syanasaid said...

haah kadang tu BW baca entry best
semangat nk komen, sekali xbleh komen
teros frsut

ct rahani said...

sy pun suka klu BW smbil tinggalkn komen.. kdg ader blog yg suah nk tnglkan komen kn sis..

*ari ni sy x monday blues.. hiks..

dhiera said...

saya pun pernah jugak jadi macam tu. orang kata sebab kita tak login blogger atau google. padahal dah login dan dekat blog orang lain, boleh je komen.

kalau jadi macam tu, saya jadi makin geram kalau tak ada option name /url~ sebab google dah bengong. pilihan yg ada letak nama dan url je. tak ada jugak, tinggal tanpa jejak la~

NM02 said...

cer cek dalam spam.. entah2 komen dorang dah masuk cuma tersembunyi kat situ

misya said...

selalu dapat kotak komen gitu,sampai malas nak singgah dah

Bit Zamri said...

Kak posh!! jomla join contest saya! :)
http://bittakslovenest.blogspot.com/2011/09/kontes-jellybells-room.html

Hana Soffelia said...

Me too. Lebh suka baca entry blogger tu br komen drp tls kt shoutmix je. ^_^

JMR said...

pengomen tegar tol nih..:-)

Bitt (double IS) said...

owhhhhhh ok2 paham...sebab tak keluar pop up window gini yer...sorry yer wahai intan payung posh...

u boleh komen, pilih profile guna email blog u or anon pon ok lepas tu letak nama u after komen...

cth : hi...(posh) then send

tak pe nanti i godek try buat pop up kadang2 pc i, block pop up tu yg i xbuat mcm tempat nk komen u nihh...anyway...thank u laaaaa shoutmix pon ok ;)

mekchu said...

blog kuning oren mekchu ok kannnn.... :)

el said...

tau2 anda seorg pengomen tegar di blog arwendanish hahaha