Klik Jangan Tak Klik

Sunday, October 2, 2011

Little Taiwan ~ Jangan order Mee Suah!!!

Ni nak citer pasal "Little Taiwan"
yang makanannya ala2 Taiwan gitu

Hari tu boring2 tunggu lepakla kat sini
Mr Y kan suka sgt food ala2 chinese ni
aku suka gakler tapi sikit2

Tengok asal Mr Y order mesti sedap
kalau nak order wantan mee mmg sedap!!!

Latte!!bolehlaaa

Cuma JANGAN order menu ni sudah!!

**


**


**


**


**


**


**


**


"Mee Suah...katanya menu terbaru"

eeee rasa semacam tak tau nak kata apa dgn bau pastu ada rasa masam entah
semacam...eee goli tekak den

Tapi mmg tak bess sgt pun menu kat sini
harap deko jer lebeh...menu hampeh!!!!

Psst:Tapi ni ikut selera aku...kot tekak org lain sedap...tekak aku tak sedap tak tahulaaa

9 comments:

Cik Ina Do Do Cheng said...

akak selalu je masak mee suah kat rumah,sedap tapi kena ngan cara masaknya. tengok dari gambar cam tak kena gaya je dia masak mee suah cam tu.

Softtouch [Hanim] said...

xpernah try mkn kat little taiwan..suami sy xbape suka sis mknan ala2 chinese nie..

ratusiput said...

tgk rupa mi suah pun cam tak seksi je :)

rasp said...

mee sua masak sendirik lagik sedap ek sis....

Mimy Hamid said...

pernah dengar mee suah...mmg dari taiwan yer...ada org ckp sedap...apa ek mee suah ni

Rinna said...

Best laa kamu nie Posh byk tempat dah terjah dan rasa..

dhiera said...

little taiwan ni kat mana ye?

el said...

seronok tgk posh g mkn byk2 tempat..kt penang ni x bape byk sgt..semuanya nasi kandar yg femes tuh je lah bosannnnnnnnnnnnn..nti kita makan kt ikea mau hahaha

emy zulaiha said...

hehe emy mmg xsuke mknn yag xpedas.haha sure xpedaskan mee suah nie.hehehe :)