Klik Jangan Tak Klik

Monday, October 3, 2011

Kisah Raya!!!

Walaupun dah habis raya tetap jugak nak hapdate saki baki
Raya hari tu

My beluv abah yang mmg suka buat kelakar...8th Oct ni birthday my father
belum tau nak kasi hadiah apa..

Bapak aku besela "Pak Lawak" mmg gamatla suasana
Mr Y cam bese menten COOL ajer...

Ni beraya kat rumah my auntie...Mak Co...
sampai2 dah siap masak bagai....

Kuah kacang & masak lodeh (baru masak tu)
mmg terbaek!!!

Kuih makmor yang Mak Co aku buat sendiri...tapi tak guna minyak sapi katanya
tapi sedap cuma tak tahan kalau makan terselit selit kat gigi
anak beranak rajin buat kuih raya

Kek batik yang dibuat oleh my cousin Nurul

Gambar penganten lama!!!sedondon purple...

wajib ada....nila antara baju raya kaler purple untuk tahun ni
ala2 baju orang nak menikah pun ada...
Nasib baik kaler purple kalau kaler cream or white
mmg sebijiklaa

Seronok sekali dapat berjumpa camni.....Pak Co aku yang kat belakang tak dapat
nak joint sbb kaki patah accident...masa time puasa
so this year takdela lemang...

Peace...satu2nya anak buah aku yang suka bergambo
peaceeee!!!

Psst: Actually mood aku agak kerlaut hari ni sbb MIL masih tak sihat lagi...sian aku nengok...

15 comments:

Rinna said...

Wahh pepel sedondon..gitu..

Harap MIL Posh cepat beransur sihat..yer

Ekmi Rabat said...

sedapnya kek batik tu. lama dah dok cr..

My Latest Entry: Kenduri Hakeem, Ikea, dan Acha Septriasa.

NUNU EERA said...

u look purple.. kek batik tu xjmp la rye thun ni.. nmpk sedap..

Mimy Hamid said...

pepel theme ko kemain...cantekkk...

Rara. said...

waa,purple ya? shantek2.

ieda said...

aloh cute je purple tu ngan mu dan hubby beb ! :)

Rtp Farra Arisha said...

tema purple ya! it really nice. it is :)
arisha suka makan kuih makmor ;)

mamaNoriz said...

ayu nye yg pepel tu ber shawl..

napa lmbat sgt letak gambo raya?

Dee said...

sedondon gitew..mcm org nak nikah je..sweet..

diana said...

aih..
ada lagi cerita raya rupanya..
hehhehe

Cik Ina Do Do Cheng said...

meriahnya hari raya bila ramai family ye. sekarang ni musim sakit kot. kat rumah ni pun ada dua orang sakit. harap mil ko cepat sembuh.

JMR said...

pengntin lama pon, tetap nampk pngntin baru dalam kaler purple tu..:-)

Bitt (double IS) said...

cantekk kamu, n really nice purple!!

mekchu said...

wahhh... masih ada lagi entry raya.. itu semua penting utk rujukan masa depan kan...

hopefully ur MIL cepat sembuh dan tak susah hati lagi dah.. u take care dear..

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

wow meriahnyaaaaaaaaaaa.... ucapkan selamat hari ulangtahun kelahiran kepada ayah adik ya..