Klik Jangan Tak Klik

Monday, August 9, 2010

My SuperHERO

Dah banyak kali aku pi Penang kalu nak singgah sini jer tak jadi
ada jer melalut ke tempat lain
maklumla Penang ni punyerla bnyk tempat bess2 yang boleh dilawati
sekarang ni pun aku tengok dah makin membangun
siap ada muzium perang lagi
& macam2 lagilaaa

Nila kanak2 dewasa yang teringin sangat
nak pi tengok apa yang ada kat dalam
tu...jom kita terjah apa yang bess sgt kat dalam tu

Tiket masuk kalau MYCARD : RM10 dewasa
Kanak2 : RM8
kalu ko warga asing mahal sikitlaa

Punyala aku rushing takut tutup rupanyer bukak sampai pukul
9pm wat suspen ajer

Meh aku tunjuk gambo bersama superhero
dulu yer

of course aku pilih SUPERMAN
sbb dia campuran manusia & alien
hensem lak tu
IRONMAN apa ada harap badan jer kerass hehe

Tapi tak leh lawan abg NINJA TURTLE
lagi macho hehe

Lelaki pujaan hati ku
Johnny Depp
bukan sebab dia punya character as
Jack Sparrow
dlm Pirates of Carribean
tapi masa dia start berlakon dlm
21 jump street
kelaskan patung dia cam real gitu

Ini INDIANA JONES dgn saper tah dok berebut nak aku
bley huhu
Mr Y tengok jerler
sabo jerler dgn bini dia ni
hehe

BATMAN tak besss

Yang ni pulak askar sesat mana aku pun tak tau daaaa

Yang ni pun aku enterprem ajer
tapi aku tak kenal la budak ketot ni
apa character dia yer
anyone know???

Perempuan purple ni pun aku tak kenal
saper tah

INCREDIBLE HULK tak mo ler
badan ketul2 kaler hijau
tapi masa kecik2 dulu layan gak citer incredible hulk
ni nak2 masa baju dia pecah nak jadi org hijau hehe

Ini baru betul my real super hero bukan
spiderman kat belakang tu
hehe

Belum habis lagi taw...korang jgn boring lak yer
stay tune...hehe
Psst:Gambo memang kureng memuaskan sebabkan pencahayaan kat dalam muzium tu takpun camera aku ni tak berapa nak canggih huhu

17 comments:

Mr feckry said...

weh posh...muzium ni kat mana hah

Sharinginfoz said...

wow, macam2 ada..

Sale@Sogo

Mia-Ina said...

gmbr last tu mmg superhero posh yg kekal selamanya..amin

TopsyTurvyMum said...

Yang last tu le real superhero hang ehehehe!

1st time aku tgk Mr Y...pemalu eh?

black_mel said...

xpenah masuk lagi pun...

☆ lieya latif ☆ said...

WOW...sis...bestnye....dpt tgk superhero.....syok gak amik gambar kat sini kan....

tapi pic last tu best.....superhero yg real lagi tuuu...auwwww!!!~~

Softtouch [Hanim] said...

tak berkesempatan pg situ...budak2 mesti suka kan masuk situ sbb byk toy..

rasp said...

u pun masuk gak sini...
i lum pernah jejak kaki lagik tau...
padahal kkdg masa balik penang tu...
dah lalu kat muzium nie...

Azmiezas said...

amboi..syoknya di temani ramai superhero..

tapi dalam banyak2 superhero mana satu yg paling best??..ekekekek..

J.L said...

kids harus suka mausk sini kan ;)

y@n@ M!B said...

mcm menarik je muzium ni..hehe~

Rinna said...

Aku pi Penang pun tak sampai lagi ke tempat nie.. bestnya.. bergambar ngan superhero :)

ieda said...

hahahah super hero kooo x yah cakap lah beb .. mustilah no1 dlm atii hehehe

paling x tahan jumper patung Johney Deep tuuuu huwaaaaaa minat banggat kat dier bebbbb :))

qellissa said...

bestnya g muzium toy...suker yg Pirate of carribean tu...cam real je..

A D I A said...

nasib takde faizal tahir situ. diaa kan superman

Eri-chan said...

eh tingin gak nak pergi..raya bukak tak? hahaha i amik cuti panjang neh...

NeenaAnuar said...

waa... best gak tempat nie.. esok kalau ke penang.. harus singgah nie! :D