Klik Jangan Tak Klik

Monday, July 9, 2012

Special Invitation Avène Skin Health Beauty Forum dan Clean Up Box!!!!

Salam u all.... 
Not today sbb hari ni bz
just nak kasi tau korang 
aku ada attend event untuk 
Avene product kat Pavilion on last
Saturday...nanti later2 aku story yer
Untuk yang bertanya mana aku beli 
"clean up box" yg kiut miut tu
http://posh76.blogspot.com/2012/07/wwclean-up-box.html 1st of all sori girl yg tanya pasal " Clean up- box" yg kiut tu
Actually aku beli dari promo milkdeal
harga sebenar RM29.90
tapi dapat RM16 jer...tapi nak tunggu dapat barang tu punyala bercinta
kena tunggu 3 weeks...tapi takper janji dapat

Siapa yg berminat boleh check it out
kat website ni yer
http://www.house4gift.com/

Psst: Wajib tengok pagi ialah promo dari groupon...milkdeal...mydeal...dan mcm2 lagi...

12 comments:

CikLily Putih said...

posh,

x sempat pi avene forum tuh coz ade event lain rasa cam ruGi plak la...

Rasp said...

rajin nye u attend forum tu...
tapi that is a very useful forum....

oooo beli kat milkadeal ek....
takpe takpe nak gi tgk gak yg website satu lagi...
sbb very the menariks :)
thx for sharing!

DaZzlingLilLy said...

a'ah kan semua promo2 tu mmg best..

Rinna said...

Seronoknyaa Posh dpt pergi.. :)

lieyalatif said...

menarik la posh!! i lak baru redeem groupon redbox..rm29 3 hours melalak + lunch buffet....menarik kan hehhheeheh

Dee said...

rajinnya tgk promo pagi2..dee takde masa..

ct rahani said...

murah la sis.. sama la hobi kiter.. suka cuci2 mata kt website2 camtu.. hiks..

Eri-chan said...

u tau i order mascara max factor tak sampai2 since last 2 months dah. diorang kata apa tau..kena tahan dgn kastam. sabar je.....geram pulak i dgn dealmates tu...titibe kan meluah perasaan..

Bitt (doubleIS) said...

selalu masuk email tapi tu lerr tak sempat nak klik...hehehe

norhidana said...

jgn lupe cite psl avene tu yek kak... sjk dh msk 30nih rasanyer kulit dh tak mcm dulu... maklum dh makin tua... huhuui

el said...

ooo beli kt sini ke
igt beli kt ikea hehehe

cha said...

oh thanks for the info sis bole check kt sini nanti hehe