Klik Jangan Tak Klik

Tuesday, July 10, 2012

Koleksi Baju Raya Rizalman Boleh Dibeli di Tesco




Santekkan design baju raya dari Rizalman
meletop!!!
Antara koleksi yang tingin aku nak beli
tapi mungkin kalu aku beli ...reben tu aku buang kot 
marah Rizalman hehe
penat dia design taw....yelah agak2la nak kemana
grand sgt!!!

Semua koleksi Raya rekaan eksklusif Rizalman ni boleh didapati
dengan harga berpatutan 
20 cawangan Tesco 
Ampang, Mutiara Damansara, Kota Bahru, Paradigm, Seremban 2, Desa Tebrau, Tanjung Pinang, Melaka, Shah Alam, Station 18, Puchong, Taiping, Seri Alam, Kepong, Penang, Kajang, Setia Alam, SP Selatan, Mergong, and Nilai
bermula 
9 July 2012
more info boleh lawati
http://www.tesco.com.my/

Koleksi yang mencerminkan perjalanan pereka tersebut selama 20 tahun dalam industri fesyen menampilkan 12 pasang baju kurung dan kebaya moden dalam waran-warna yang sofistikated, penampilan yang elegan dan siluet yang menarik. 
Harga bermula dari RM29 termasuk pakaian lelaki dan kanak kanak

Beliau akan berada di TescoExtra Shah Alam pada 14 Julai 2012 (Ahad0 dari 4 hingga 6 petang dan di Tesco Mutiara Damansara pada 15 Julai(Ahad) dari 4 hingga 6 petang.

Psst: Aku belum tengok lagi material...tapi tengok mcm lycra...oklaaa kalu dapat sepasang sebagai kenang kenangan design by top designer...nak pakai design dia harus ribu riban...mampu!!!












26 comments:

lieyalatif said...

cantik2 tu posh tgk dari gambar.....mmg kelasssss gitu....

haa ko sesuai pakai posh sebab ko tinggi slim...rambut lak mengurai panjang...mmg super duper cun le posh....ko gi le riki2 posh...kang update yeak....lieya suke bace review posh kalo bab barang2 nie...

sisdee said...

rmi dah blogger rembat..tggu pe lagi hehehehehe..i nie pakkal le pikir byk dah baju dianto tailor klu dakkkkk..

haah material mmg lycra ;)

Mooniqueen said...

Rasa macam nak rembat jugak sepasang dua sebab Baju raya tak sempat nak hantar taylor... Takut cepat habis je..

Saya Disini said...

cntik

kakcik said...

Agak2 ada saiz untuk kakcik tak? :)

Rasp said...

suka design no. 1, 2 and 3 tu...
kalo i pun akan buang the ribbon...
for anak2 dara i leh ler maintainkan the ribbon tu....

noradzlina.kamdani said...

yg merah tu cantik.

Chenta Eyfa Latieyfa said...

wahhh ini sudah bagus curlastt ar raya ni pakai baju rekaan Rizalman..hehehe..shanteq2 ar design dia.

norhidana said...

msti ramai yg serbu tesco nk dpt kn koleksi rizalman nih.. potongan sume cantik2... tp utk dana mmg takde saiz la hehehe

Neeza.Areef said...

buat review posh klu dh beli..hehe

Outbound Malang said...

salam sukses gan, bagi2 motivasi .,
Hargailah hari kemarin,mimpikanlah hari esok, tetapi hiduplah untuk hari ini.,
ditunggu kunjungan baliknya gan .,.

Bitt (doubleIS) said...

perghh gila arrhhh mcm ni ;)

NUNU EERA said...

yg polka dot tu cantek la.. nk bli.!

SURIA AMANDA said...

hamboih...mesti gempak raya pakai designer nyer sentuhan kan?nak terjah la..confirm mahal jugak ni...

Rinna said...

Waaa curlast laa ada baju design dari pereka terkenal lagik.. Posh boleh laa rembat sepasang 2 kan.. cantik..tuh.. sesuai sgt.. :)

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

kenan yg 1st n 2nd tu..
tp rege die mestila comel gak kan..?
direka oleh pereka terkenal tu.. huhuhu

Alin Marlini said...

Posh..jgnlah buang reben tu..bg ALin..Alin suka baju ada reben2 ni..hehhe

el said...

pas ni rmi lah sepesen pki baju raya koleksi rizalman..hahahaha

ALoNa CintamaniszLite said...

hat design baju kurung itam kain belang2 tu cantek, kan...

cha said...

cantikkk tp mesti ramai pakai kan nti huhu

Delimasari said...

cantik222

mirajiwa said...

memang cantik betul baju2 dia.. izinkan saya ambil maklumat di atas.. :)

Reena said...

wahhh... cantik gile!! Confirm memang paling cun lah kalau pakai baju ni waktu raya. Hehehe

YanaMIB said...

boley la carik bj raya kt tesco nnt..hehe

Mimy Hamid said...

semua size kecik kecik ikut model mmg mimpi la aku nak pakai kan..huhu

eda said...

Raya haji ni ada new collection ke.? Can we still get the baju at tesco.