Klik Jangan Tak Klik

Monday, July 9, 2012

McDonald’s~ Free Limited Edition Coca-Cola London 2012 Olympic Games Glasses Giveaway


Untuk peminat 
dan collector 
gelas coke kaler2 ni apalagi leh la terjah
McDonald yer 
tak dapat semua dapat satu pun jadila
kenang..kenangan kan...tak lalu ler nak 
makan McD...dah ler tengah diet ni huhu

McDonald’s is giving away
Limited Edition
Coca-Cola London 2012 Olympic Games Glasses

Starting
 6th July to 16th August,
the Limited Edition Coca-Cola London 2012 Olympic Games Glasses
will be given FREE with every Coca-Cola Glass Meal at McDonald’s

There are six different colored glasses to collect,
each embossed with the official
London Olympic Games pictograms

Psst: Sori u all cam dah lama jer tak hapdatekan....pada yg bertanya pasal "clean up box" nanti aku buat entry beli kat ner ye...stay tune


10 comments:

uncle said...

dulu uncle selalu beli MCD dapat cawan...rasanya dekat 7 bijik..malangnya tak tau pergi kemana...ada yg pecah...mungkin ada yg mai umah pas tu songlap kot huhuu..

design kali ni lebih cantik..kena borong nih !!!

pena rozie said...

hihihihi... suka

cha said...

nasib i bkn collector huhu ok sis cepat update nk tau kat mane sis beli :D

Softtouch [Hanim] said...

nak collectlah tp nak yang warna pink je..hehehehee design dia lain sket dr sebelum ni kan..

hai sis...rindulah..lama xjgk n drop komen kat cni..sis sihat?

Neeza.Areef said...

yg gelas dulu dpt collect 2 ke 3 je..i pn tgh muak mekdi ni..dpt 1 pn jd ler

ct rahani said...

ader satu je gelas camnih.. tapi dh lama dpt.. masa musim bola yg lepas.. :)

sedutzone said...

nak cawan ni... nakkkk...

Bitt (doubleIS) said...

alamak penuh dah dengan glass ni..dulu pon sama macam ni cuma logo lain hehehe ;)

Reena said...

Rasanya dulu McDonald ada keluarkan gelas macam ni. Dah habis borong semua color. Jadi tak payah beli lagik. Hehehe

deaf-angel said...

aku ada dua dah.
Tapi kalo kat Singapore nye kena beli meal upsize. then baru dapat benda gelas ni.