Klik Jangan Tak Klik

Monday, May 28, 2012

Bye Bye Thistle Hotel Port Dickson!!!!


 Finally habis sudah entry 
"Thistle Port Dickson"
Sebelum check out jenjalan puas2 dulu
sempatler beli FM dulu sebelum balik
Sebelum nak balik harusla
posing puas2 kat bilik
Pose lagi kat
balkoni......
 Cuci mata dgn view yg sangat2 menarik....sini sesuai utk peminat golf....
besar giler padang golf
Spa pun ada...
tp tak sempat nak menjengah!!
besss hotel ni jalan kaki jer nak kerlaut...
ni pun aku tak sempat nak explore....
lanskap yg sangat menarik.....
Rasa tak mo balik jer...huhu
sbb hotel ni mmg bess sgt...full of aktiviti
dan service terbaek!!
Walaupun sekejap tapi sgt2 memorable.....
mmg puas hati sgt!!!!
 Bye...bye Thistle!!!!
Insyallah ada rezeki mai lagi....

Psst: Rekomen sangat hotel ni kat korang....walaupun pun pricey tapi utk special moment or occasion adalah sgt2 berbaloi baloi....tp kalau nak rekomen utk family day pun bess gak.......more info please visit http://www.thistle.com/hotels/malaysia/port_dickson/thistle_port_dickson/index.html





17 comments:

NeenaAnuar said...

Yea.. agree with you! Thistle PD terbaek! I sukerr this place... utk weekends getaway memang best kan! :)

norhidana said...

jwbnyer kene pg lg tu yek kak... kalu ke PD kene cari hotel ni lah ni

Dee said...

mmg cantiklah thistle tu..akan consider bila ke PD..

LydSunshine said...

Next time boleh la pegi. Gmbr dalam bilik ada tak? bilik dia nice ke tak?

ieda said...

memang terbaik lah
haku nie puas tgk mu post dlm nie ;)

Delimasari said...

wah2222 nmpk best ni

YanaMIB said...

mhl tp berbaloi oke la..klu mhl service kelaut mmg kena maki je nnt..haha thanks 4 sharing sis..leh rekomen kt asben nnt =)

ct rahani said...

ader jugak plan nk ke PD.. leh masukkan hotel nih lam senarai.. hehe.. :)

Rinna said...

Cantik laa.. sesuai sgt laa nak berehat2.. :)

LYAfrina said...

ceronoknyer... view y cantik..

caliph shuriken said...

menarik laa thistle ni ^^

Romeo Laut said...

try lexis next time.. kalau guna govt rate, kira puas hati jugak. untuk fmly, sah menarik..

el said...

landscape dia sgt cantek lah
maybe masok dlm list nti kalo tersiggh ke sn ahaks

lieyalatif said...

mmg puas hati dengan penerangan u sis.....lepas ni kalo ade ke sane leh laa cube dok disini...

i suke tgk u pakai jaket sis...rugged n cun ..kene ngan rambut cantik u tu tau!

cha said...

mmg nk carik hotel yg dkt dgn laut sis. akan dipertimbangkan hotel ni

Bitt (double IS) said...

tu la ramai member lepak sini gak..memang cantek2 gambar kat situ :)

Reena said...

U buat i nak datang tempat ni besok je tau Posh. Hahaha..