Klik Jangan Tak Klik

Friday, May 25, 2012

Rugi Kalau Tak Swimming ~ Thistle Hotel Port Dickson!!!

Kat sini mmg macam2 games disediakan
tak kesahlah dari kanak2 sampaila untuk adult
indoor atau outdoor pilih jer mana suker
semua kat level 1
tempat ni mmg besar
nak cari satu2 tempat pun cam tersesat
Nilah dia 
"swimming pool" 
Thistle Hotel Port Dickson....sgt2lah besar
dan dalam hokey....paling dalam 2.5m
untuk kanak2 disediakan asing
dan paling bagus ada lifeguard
Nampak tak air pancut kat tepi pool tu...yg tu bagus utk urut badan dan kepala
ala2 "terapi airlaaa"
 
aku suka jer kalau nak swimming pool besar camni
senang tak bercampur dgn ramai org....
senang sikit nak berenang
ni tak kalu pool kecik kena pulak ramai org mau berlaga...
 
gaya perenang tak berlesen hehe
dah makan besar2 pagi harusla bersenam yer
tapi mmg tak puasla takat mai 2 hari 1 malam 
tak banyak tempat kami sempat explore....
banyak sbb utk kami mai balik hotel ni 
terbaek!!!

Psst: Kalu datang sini mmg korang akan enjoy swimming pool dia...kalau tak pandai berenang bersidai jerlah kat tepi2 tu...hehe

24 comments:

cha said...

Huwaa tula masalahnya i tak pandai berenang huhu kesian kan

YanaMIB said...

huwaa lama x berendam dlm swimming pool..huhu eh sy reti berenang..kui3 =)

mama tisya said...

beso pool nye..mmg best ler

syanasaid said...

best mandi pool
aku ni even tak reti berenang mmg kalo ade pool tergedik2 nk mandi gak

Kakzakie said...

Kakak suka tengok org pandai berenang. Patutlah badan comel cantik. Kakak dulu masa kecik-kecik pandai dah tua hilang skills dah berat agaknya hahaha...

Delimasari said...

wauuuuuu -- perenang rupanya....

norhidana said...

kire sesi berenang tu sesi menghilangkan sume lemak2 yg dh teramik masa bfast, lunch dinner yg best2 kt situ ye kak... heheheh...

Dee said...

i floating pandai..berenang kuak lentang jelah..berenang mcm u fail..hahaha..

rasp said...

bestnya swimmm....
i dah lama lama lama gilos tak terjun pool....

Rinna said...

Waa Posh pandai berenang untung ler.. leh kuak lentang bagai..heheh..

ieda said...

wah2 hang pandai berenang ok lah huhuhu

ALoNa CintamaniszLite said...

nk mandi manda kat situ kena pakai swimming suit aje ke?? kalo mcm tu...tak best laa...sebab akak takde swimming suit muslimah tu, hehe..

Kamsiah said...

cik adik manis...mandi berkemban boleh dak hehe..:)

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

bestnye cuti2 mandi2

Tihara said...

wahh best jugak ak kat sini :)

el said...

posh pandai berenang eh
daku mmg fail..kahkahkahhhhh
tp mmg besar gilosss pool dia
ni kalo anak2 aku mai sini harus setiap jam nak mandi aje...hehehe
gud info posh thx

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

wahhhhh besttttnya cuti cuti malaysia... mmg tak puas kan kalau dpt pegi sekejap aje..

Reena said...

Ni, kalau suggest dekat company buat family day ni. Best jugak :) Menariknya! Siap ada Movie Room tu.

Mr feckry said...

halamak, lame tak swimming woo

Hanif said...

beasr juga swimming pool tu ....lama tak swimming....rindu ..

Neeza.Areef said...

aku la tu orgnya yg bersidai cicah2 air je kt tepi2 pool..x tau swimming kan..hihi

NeenaAnuar said...

I pegi during family day office dulu.. tapi tak sempat nak mandi manda kat pool dia coz full of activities... next time memang kene pi terjah balik hotel nie! :D

~Beb~ said...

Haaaaaaaaaa i mmg hantu swimming pool! Lagi dlm lagi syiok. Tp ape2 pon nice shot, perasaan ingin pegi merembes2 dgn gmbr2 kamu ini.. Tpi mmg diakui thistle ni otai n pioneer and standardnya terjaga. Nk laaa jgk..

Bitt (double IS) said...

nice review :)