Klik Jangan Tak Klik

Thursday, May 24, 2012

Breakfast @ Fresh Restaurant Thistle Hotel Port Dickson ~ Banyak Pilihan!!!!

Asik terpostpone jer nak hapdatekan 
korang jgn boring yer...
smlm tak hapdate sbb tak brp sihat
so mood blogging kelauttttt!!

Meh sini jamu mata korang dgn 
"breakfast buffet heaven"
kat Thistle hotel 
choice of food mmg banyak
tak termakan rasanya
macam2 ada
bagi aku mmg tak mengecewakan.....
abe2 chef yg frenly....
tapi fav no satu tetap 
roti....
telur mcm2 jenis
makan lagi selagi ada
jemput makan yer...
suasana ...
comfort and cozy
coffee and tea.....
refill sampai kembong!!!
Sinila tempatnyer
"Fresh Restaurant"
mmg fresssh sbb bnyk choice of food

Psst:Tupun tak bnyk gambo food yg aku amik....tapi mmg tak mengecewakan...sesuai kalu yg kaki makan!!

















16 comments:

rasp said...

kkdg bila food byk sgt choice...
tak tahu plak nak pekena apa...
last2 makan yg kita gemar jer kan
hehehehehe....

pena rozie said...

Byknyer makanan kat ctu...

ieda said...

derita tekak aku .. dah lah poseee huhuhuh

Rinna said...

Mmg banyak makanan yg sedap2.. :)

ct rahani said...

betul la sis.. rambang mata & perut klu tgk makanan byk pilihan camtu.. hiks..

Sha Sumary ^^ said...

Shedapnyaaa ^^
Ur beautiful sys Posh ^^

norhidana said...

mcm2nyer menu dia kak... mcm2 sgt pilihan.... mmg sgt2 berbaloi ngn harga...

Dee said...

meriah...tapi dee mkn tak byk..still gemuk..hahaha..

Asyiqin Haulisah said...

bwk bwk lah tapau sikit.

inazamri said...

sian tau..akak tak penah pegi pun.byk tul menunya ye

lieyalatif said...

Sis, i pun suke kalo hotel nye bekpes mcm ni.... Best x best hotelnye teletak kat time buffet bekpesnye.... Kalo ok n foods pun variety kompom pengunjung puas hati n dtg lg....

Reena said...

Memang berbaloi stay dekat sini kan Posh? :) I suka kalau pergi hotel ada macam-macam variety food yang menarik.

mama tisya said...

byk pilihan mmg best...bole pilih mcm2

ALoNa CintamaniszLite said...

ntah naper..kalo nampak jem atau butter yg dipeket2 kecik tu..rasa berselera aje nk makan roti, huhu.

el said...

aku asik tgk gambar ko je posh...suka tgk..gambar makanan tu x bape nak best..tgk ko lagi best hahahahaha

NeenaAnuar said...

seriously thistle punyer food tak mengecewakan! all the food really tasty and nice! I love it! :)