Klik Jangan Tak Klik

Tuesday, May 22, 2012

Cumulus Live Band & Infinity Pool at Thistle Hotel Port Dickson!!!!

So nilah tempatnyer lepas dah puas ride satu PD.... 
santekkan...ni view waktu malam
Ni pulak view day time
mmg santekkan
depan tu laut....
kat sini ada 
"Infinity Pool"
dekat dgn tempat liveband.... malam2 kat sini adala
 "couple mandi manda"
mungkin pool ni cam private utk feeling romantik kot
Inilah tempat livebandnyer
"Cumulus"

Inilah livebandnya...filipino band...mmg bess
sore diaorg power tu.....
tapi cam bese Mr Y tetap kata Cobra Band dia lagi bess
layankan jerlah........susah cakap dgn yg pandai muzik ni....
kalau aku janji sedap tinga dgn OK jerrrr

Nak jalan ke sini dari hotel agak jauh yer
tapi bess gak kalau nak feeling2 romantik....siap ada lampu sepanjang jalan ni
"Cumulus" tu mmg tersorok sikit

Tak cukup dgn infinity pool tu siap ada lagi swimming pool lain
yg ni lagi besar

dah puas layan liveband...barulah balik ke bilik....tapi sempat lagi
gedik2 amik gambo sendiri...Mr Y dah tak koser......tau nak zzzzz jerrrr

Psst: Hotel ni kalau nak celebrate honeymoon sesuaiiii sgt!!!tapi bwk family pun enjoy









19 comments:

cha said...

rate hotel ni ok tak sis?

atty's said...

lama dah tak lepak kt pd..

mrs adam said...

wah cantik .suka gambar 1st tu.

syanasaid said...

bestnye beb
rindu bau hotel
hahaa

kakcik said...

Kakcik dulu lepas kahwin takde bulanmadu pun. Dah tua2 ni baru sempat nak berbulan madu. :)

hidayah said...

mak aii..
nampak sangat heppening lah..

:)

share le gambar lebih sikit..
tak puas cuci cuci mata..

ngehngehngeh...

Dee said...

suka infinity pool..

Rinna said...

Cantik gak..hotel nie yer.. kalau pool gini budak2 suka ler..nak mandi2 :)

Reena said...

I ingat memang nak kena cuti-cuti PD jugak lah lepas ni sebelum start bulan puasa :)

Hanif said...

Bestnya..kena Google jap hotel ini...

LYAfrina said...

lya pnh smpai PD thn 2003 dulu..bapok lama.. tu pon sbb duk seremban time tu

Delimasari said...

cantik view d situ

norhidana said...

cantik betul view dr infinity pool tuh kak... pastu siap ada live band lg.... msti syok betul

lieyalatif said...

Kikiki mesti laaa mr y menangkan band die sis hihihi....

Mmg menarik kawasan romantik tu.... Honeymoon pun sesuaiksn..... Nice je...

NUNU EERA said...

nex month smbug honeymun cni la plk.. ;)

ct rahani said...

cantik view malam tu sis.. romantik..

el said...

ha'ah rate bape eh otel ni..murah x?

ko x reti2 ke gugle hotel ni kan kan kan hahahahaha

NeenaAnuar said...

lepak kat Cumulus during sunset till nite memang best giler.. nak2 kalau lepak dlm pool infinity dia tuH! hehehe..

NURULHANIF said...

bestnya.. :)