Klik Jangan Tak Klik

Tuesday, May 22, 2012

Aktiviti Malam Di Port Dickson

Meh sambung citer pasal riding to Port Dickson....
kalau mai PD mmg tak bohsanlaaa macam2
aktiviti malam yg ada
Antara aktiviti malam yg wajib dilawati
tapi ni malam minggu jer ada rasanya
mmg bess kalau rasa tak nak dinner 
 kat sini mcm2 jenis makanan ada
dah puas round 
kat PD
still tak ngantok lagi
yelah takkan nak balik tido dgn perut yg kenyang kot
harusla pi tempat lainkan 

tunggu next entry aku pi lepak mana pulak yer..

Psst: Dok posing2 atas moto ni risau gak...kang kalu tergolek tak pasal2...udahler moto ni besau!!
tunggu next entry aku pi lepak mana lak yer...



17 comments:

LYAfrina said...

wah..nmpak ranggi dgn motor besor tu

ratusiput said...

bertahun dh aku tak jejak pd ni...mesti dah byk yg berubah kan..

ieda said...

lepak2 angin malam di PD .. bestnyaaa
kalau I dpt buat macam uu poshh .. alangkah seronoknyaa , rasa happening dia ;)

mrs adam said...

tapi gaya posh tu macam tahu bawak je moto besar tu.haha

el said...

posh pandai bw moto x..nah bw mr. Y x?ni kalo dpt kan el..el mmg suka bw moto...kalo ada rezeki nak beli lah moto KTM...then leh la riding ngan en. somiku..huhuhu

Neeza.Areef said...

eh i pn lom penah posing gitu kt moto..still x brani..
tp dlm hati ada feeling2 nk bwk moto kose tinggi..angan2 je lah

SYANI said...

Lama tak singgah sini.. Dah tukar header ek.. Lawa...

** Tak pernah sampai PD lagi..

rasp said...

i dah lama gilos tak ke PD...
if happening cam u citer nie...
leh terjah gak kan...
huuurrmmmm.....

lieyalatif said...

stylo la sis tgk u dgn moto tu....mmg cun....mcm gadis litar dah gitu...auwwww he he he

betul tu sis, tak sah tak gi pasar mlm die....mcm2 ade kan sis....

Papa Mifz said...

salam kenal...

PD malam2 mmg hapenning....bilo la den berpeluang bawak moto besar camtuh...huhu

Bitt (double IS) said...

kakak manis...ismeth tanya buleh itutt naik motor besar tu tak?? hahahah adehhh tak sempat saya nak telek entri lain sebab ismeth dok sibuk dengan gambar u dengan motor ni tauu

Alin Marlini said...

ALin pun kalau p PD mesti p Pasar Malam situ n suka beli rempah ratus dia..sedap

.: iEyLa :. said...

wee...PD..xpenah lepak malam kt sne.. :)

NUNU EERA said...

g pasar naik s.bike mmg best sbb psar tu susah nk parking. hehe..

ct rahani said...

cun la model kt motor tuh.. hiks.. :)

Reena said...

Eee... i pun takut nak naik moto besar-besar ni. Bukan apa, terbayang kalau moto ni terjatuh, mau pengsan nak kena angkut. Hehehe...

BTW Posh, u look gorgeous bila bergaya atas moto besar macam gitu :)

ALoNa CintamaniszLite said...

naik motor senang ler nk parking kat pasar malam ni...kalo naik kete..mak aii..jemu cari parking kalo pi ujung minggu atau cuti sekolah...sesak!!!