Klik Jangan Tak Klik

Tuesday, November 22, 2011

Tahniah!!! Pemenang "Contest Sofa Idaman Hati" ~ The Finale!!!

Aku tau ramai tertunggu~tunggu 
keputusan 
kan!!!!!!!!!
Memang tepatlah blogger pertama yang meneka dengan tepat
No.2 tu...

Jeng!!!!


Jeng!!!!


Jeng!!!!

siapa yer???

Inilah blogger yang bertuah!!!!Tahniah yer!!!

jgn lupa email your details to my email 
hadiah tak ler hebat mana...cuma ole2 dari Thailand tu jer...harap Syana 
leh terima dgn hati yang terbuka yer!!!

Untuk yang tidak berjaya...takper akan ada 
Giveaway & contest2 lain yang akan menunggu 
insyallah!!!

Untuk pengetahuan korang mmg berbaloi sgt aku beli sofa kat Macy ni 
bukan saja berkualiti yang penting duduk jer rasa takmo bangun dah!!hehe

sampai kadang2 rasa nak tidur jer terus atas sofa ni...
yang paling bess cover tu boleh basuh...
and kalau dah bosan dgn cover tu leh tukar fabrik lain dgn harga
yang berpatutan...
yang penting juger ialah warranty
beza sangat dgn sofa yang aku beli dgn company yang SA dia mostly bangla tu
(nama company toooooooot  C****C* tak leh sebut kang ada yang terasa pulak)

hari tu ada gak Mr Poposh tergedik2 nak ngasah kuku kat sofa ni...
agaknya aku asik sound dia...siap cakap
"kalau nak baring2 boleh tapi jgn nak cakar2 yer"
dan lepas tu explain kat dia baek2...lately ni Mr Poposh dah tak buat
sayang tu...sofa kalau dah kena cakar dek kucing rasa mau nanges ooo!!!!!
Mr Poposh la ni sensitif tak lek nak marah2 
takut dia stress...so kena psiko cakap elok2...haiii kucing pun cam manusia la pulak
dulu ada gak aku babap dia ...la ni dia dah besar...aku jarangla nak marah2 sian...!!!
asal marah lebih sikit mesti Mr Y dah jeling2

Psst: Citer Hadyai akan bermula esok....tunggu!!!!!


14 comments:

Pepel BoNda AmaNi said...

tahniah syana....

Mimy Hamid said...

alahh tekaan tu tak mengena....huhuhu takep tahniah syana..pandai teka tau....

ratusiput said...

hadiah meneka yg bukan pertama ade?ekeke...

YanaMIB said...

congratz syana..iskisk xde rezeki lah sy kali ni..xpe xpe..next GA plzz..huhu =)

mama tisya said...

tahniah syana..kita teka gk tp terlewat skit dr syana..ehhehe

Rinna said...

Tahniah pada yg berjaya..

Cantik sofa tuh good choice.. :)

mama tisya said...

eh silap rupanye kita teka no 3..heheheh..cantik sofa ni english style

syanasaid said...

hehee tochei..tocheiiii
aku teka tu sbb aku suke yg no.2
maknanye taste kite sama
hehehe

Eri-chan said...

sofa macy best kan..tapi aku tak mampu beli.....

JMR said...

ala...x menang lak:-(

el said...

tahniah pd yg menang
cantek sofa tu...
kena jaga lelok ye..
mr. poposh tu sgtlah dgr kata ye posh
hehehehe

lieyalatif said...

tahniah...tahniah.....

tapi mmg cun pun pilihan sis ni....kite pun terpikat....

Cik Ina Do Do Cheng said...

TAHNIAH PADA PEMENANG. MESTI SYANA SUKA DAPAT OLE-OLE DARI THAILAND

Mama Gee said...

cantiklah sofa baru posh :)