Klik Jangan Tak Klik

Friday, November 18, 2011

Contest Sofa Idaman Hati!!!!

PLEASE SCROLL FOR NEW ENTRY

Memandangkan aku nak pi holiday sok.....
chewah...takdelah jauh mana pun....
ober the sea ajer...nak pi tengok 
Ikan Duyung jer pun 
So aku dgn murah hati nak buat contest suka suki ni yer...
so siapa yang meneka dgn TEPAT
dan orang PERTAMA yang meneka dgn tepat
akan menerima ole2 dari Pulau Duyung tu yer...kalau ada rezeki aku kasi 
"Ikan Duyung tu seketul yer...kalau takde pun insyallah yang specel untuk yang meneka"

Tarikh Contest
bermula 
14/11/2011 
hingga
18/11/2011

Doakan aku selamat pergi dan balik yer...bye!!!
So sepeninggalan aku ni rajin2lah melawat blog aku yer
kalau rajin malam ni aku auto publish...citer bnyk masa takde huhu
dah ler ari ni tetiba company blog semua tenet...rasa nak berhenti keje jer
La ni alhamdullilah dah okey..!!!

Psst: Teka jgn tak teka!!!!hadiah lumayan menanti anda...ayat tak bley blah!!


30 comments:

MamaKaisah said...

hi...
mama teka yg no 1...........

syanasaid said...

aku teka no 2
huhu
debor gile nk teka

mrsharis said...

hi..salam ziarah..

Nak teka jugak lah..no 2..betul tak? :)

Dee said...

dee rasa no 3..

Mimy Hamid said...

nak teka...NO.4....hope betul la aminnn...selamat bercuti posh

Pezol Stylez said...

mestila no 4 kan akak cantik yg lawa yg manis <----(nak bodek nih..huahua)

YanaMIB said...

sy teka yg nombor 3.sbb akak kn mmg minat english style yg ada munger munger gitu..hikss~ =)

eysha_zal said...

salam.. sya rasa no 3..
coz very hinglish taw!
i likeee :)

Cik NuNu said...

no 5 kot.. bnga die kecik2 ckit.. kim salam kt duyung ye sis.. hehe..

mamaNoriz said...

fuh fuh fuh..bismillahirahmanirahim

ai teka NO 5!

minta2 lah betul...hehe

kaklong said...

nak teka gak!

no.3!

ratusiput said...

NO. 2 :) selamat bercuti...

Rinna said...

Bestnyaa nak pergi bercuti.. Moga selamat pergi dan selamat kembali.. yer.. Posh

Saya teka no. 3.. sweet gitew kan..

ieda said...

selamat pergi selamat balik beb ..

nak FM je .. FM je .. lalalal :)

mama tisya said...

no 3,,nk gk ole2 dr pulau duyung...hehehe

el said...

teka no. 5 jugak
selamat berholiday :)

Cik Ina Do Do Cheng said...

cik ina tak nak teka boleh, cik ina cuma doakan ko selamat pegi dan balik. Semoga Allah SWT permudahkan segala urusan ye.Amin

makdara TERdiva said...

i teka no 5 :D

Delimasari said...

akak - NO 3

Dunia Realiti a.k.a Elih said...

Teka no. 1 ye...

Tak nak ikut2 yg lain haha..

Erkk, 3 dan 5 tu macam sama je..

Diari Liza said...

Sudah pastinya No.5, sweet jer... :)

Diari Liza said...

Sudah pasti No.5, sweet je... :)

JMR said...

no 3..kompom!;-)

ct rahani said...

sy teka yg no 3..

wah sonoknya bercuti.. happy holiday ye sis.. :)

Diari Liza said...

Salam Jumaat...

Liza teka No.5... sangat cantik n sweet je :)

lieyalatif said...

i teka no 3 laaaa kot...puh kiri puh kanan...moga2 mengena...

hepi holiday sis.....amik gambar byk2 tau nanti...nak tgk!

rasp said...

u like english style kan...
2, 3, 5....
maner ek....
no 3 lah kot..
tapi no 5 tu munge kecik2...
ermmmm tak pe lah stick dgn no. 3...

enjoyyyyyy ur holiday!

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

saya nk teka jugakla..

no.4, sy pun berkenan no.4..
heheheh

♥♫♥ZaiKuLiM♥♫♥ said...

zai teka no3..

mas said...

no2..harap betoi