Klik Jangan Tak Klik

Saturday, November 19, 2011

Buffered Earning~I'm Back...Sawadikap!!!!!!!!!!!

Balik dah!!!!Alhamdullilah selamat sampai 
cuma semalam mmg rest betul2 
tak larat sungguh apa taknya pi sana
mmg jalan sakan...sampai bengkak2 kaki
 dan badan pun sakit2
So hari ni baru ada hati nak hapdate blog...
check punya check adalah
seketol BE alhamdullilah
seketol tu pun dah bersyukur...sbb lately ni mmg susah nak dapat
BEkan...

Psst: Untuk giveaway "Sofa Idaman Hati" akan diberitahu kelak....bawak bersabor yer...sbb tuan tanah masih warm up lagi ni...tune waktu Malaysia hehe

14 comments:

Mimy Hamid said...

welcome back posh..cepat citer cecuti

mama tisya said...

blk bercuti dpt BE br..best2...

DaZzlingLilLy said...

Wahhh bestnya g cuti2..nnt update psl ur holiday k..

mamaNoriz said...

sib baik tak lupa password kan... hehehe

sya dah lebih 10 tahun tak ke hatyai tu...huwaaa

mesti dah lain sgt...

Eri-chan said...

oh pergi bercuti rupanya..

Cik Ina Do Do Cheng said...

welcome back. apa yang penting, rehat dulu, baru wat keja yang lain. tak sabau nak nengok gambo kat sana, kalau dah free update ye.

khairul said...

sy blom dpt BE lagi nih..heran2

saharinasaharudin said...

wahhh,bestnyee dpt BE ;)
rezeki rezeki :)

Mr feckry said...

camner ek nak naikkan BE tu

rasp said...

welkam back sis...
rezki tu dpt BE ....

Softtouch [Hanim] said...

welkam back sis...mesti byk cerita ni..xsabar tau.....rindu kat sis..

Rinna said...

Wahh dah balik bercuti yer.. mesti seronokkan dpt jln2 dan menenangkan minda.. :)

Best2 dpt BE.. rezeki tuh.. :)

lieyalatif said...

CEPAT LE sis update cite cuti2...mesti best nie....cepat tau...tak sabar dah nih!

NUNU EERA said...

nk tgk updted cuti dgn duyug.. ;)