Klik Jangan Tak Klik

Monday, November 21, 2011

Macy Home Furnishings ~ "Contest Sofa Idaman Hati"

Yessa sebelum nak umumkan "Pemenang Bertuah"
(kasi drumrollllllllllllllllllll!!!!!!!!!!!)
untuk "Contest Sofa Idaman Hati"
Meh kita cuci mata dulu kat mana aku beli sofa idaman aku ni yer...

Sinila tempatnyer 
Macy Home Furnishings Sdn. Bhd.
#02-01, Wisma Minlon, Bt 12, Lebuhraya Sg Besi
43300 Seri Kembangan, Selangor, Malaysia.
DID: 03 - 89476176   Fax: 03 - 89476100
Siap dengan full address aku kasi...
tempat ni agak tersorok yer...sbb aku ni yg dah 
pi berkali2 pun boleh terlajak...
Aku pi HQ puas sikit nak "cuci mata" 
Tapi kalau nak pi mesti time "Sales" yer kalau tak harga mak aii fengsan!!!
Macam2 ada kat sini.....serba serbila untuk nak mendeko rumah
langsir pun santek...kalau amik package lagi murah
kualiti sgtla terjamin
Meja makan pun kelasss!!!!!paling menarik minat aku baby sofa....dasat untuk budak2 pun ada sofa...
kami dok bincang beli untuk Mr Poposh
mesti suka ni
Kualiti sama macam sofa biasa...cuma size jer kecik sikit
 "Wing Chair" idaman hati ku...masih dalam checklist!!insyallah akan aku grab gak satu hari nanti
 
Heritage Bench ni pun santek kalau nak dijadikan duduk santai2... ni pun ada dalam checklist.

Kalu nak pi cawangan lain pun boleh yer....tp choice tak sebanyak HQ yer

Macy Ikano Power Center - 03-7726 8050
Macy SACC Mall, Shah Alam - 03-5518 8133
Macy Taipan, USJ - 03-5631 0518
Macy IOI Mall, Puchong - 03-8076 9988
Macy Bangar Village II - 03-2284 7000

 Psst: Kalau nak jimat tunggu Saleslaa...so rajin2la check kat website Macy ni

14 comments:

kaklong said...

selalu nampak bangunan ni bila lalu tol sg.besi...heheheh!

mama tisya said...

cantik2 sofa nye

Rinna said...

Kalau nak ke Bangi ke Serdang ke.. mesti lalu kat sini.. tapi tak pernah laa berhajat nak singgah..

Cantik2 gak laa.. barang2nya yer.. :)

Dee said...

dee suka gak gi macy hq ni..mmg leka tgk brg2nya..

mamaNoriz said...

alamak...suka betul cover utk dining chair tu...cantik giler!

baby sofa mmg ada dan mahal gak kan...
ai ada beli satu utk anak...
tpi kami lak yg duduk ...hahaha

rasp said...

i pun dok mengidam wing chair ...
tapi rumah merpati nie tak muat...
so continue mengidam jer ler...

Cik Ina Do Do Cheng said...

first time dengar kedai perabot ni. cantik-cantik ye, siap ada website. tak sabo nak tunggu pemenang, saja nak meriahkan diri cik ina.kah kah kah

Mimy Hamid said...

ooo ko gi MAcy tepi highway tu...aku rasa agak mahal sket kot...tp mahal kualiti lama takpe...aku tak pernah jejak sana lagi

makdara TERdiva said...

waaa..utk poposh pn ada gak sofa..:)

Munnafendy said...

noted...heee..bleh g survey nnti. xlama lg dh bleh hias rumah sndri =)

ikiqzana said...

mmg la suker corak2 langsir di macy.. cantik2 dan berbaloi beli.

selalu pergi macy yg kt seri kembangan tu (HQ)..

ratusiput said...

lawa plak aku tgk baby chair tu.sweet je.em..sapelah pemenang bertuah ye...ehehe..

el said...

heritage bench tu el pun suka gak
leh santai2 kan :)
amboi posh sopin sakan..dpt durian runuth ke

Anonymous said...

These are impressive articles. Keep up the sunny handiwork.
my site is on [url=http://cheapfamilyvacations.blogspot.com/]family vacation ideas[/url].