Klik Jangan Tak Klik

Friday, April 15, 2011

Macam hotel

Kat sinila PIL aku kena admitted sebabkan
masalah paru2 yang dihidapi

Nak masuk tempat ni harus interkom dulu....betul2 privacy..

Pak mentua aku mmg cool walaupun sakit tapi nampak cam sihat
aku pun kekadang kagum dgn semangat dia
kalau aku mesti dah merengek2...

Nila dia washroom ...kelas ko...
udah macam hotel cuma takde bath tub
jer hehe

TV...lcd ker plasma ni..

Tempat cuci tangan & nak belek muka
sesuai utk visitor...

Alhamdullilah PIL dah discharge...melambak ubat
nak kena makan..aku bab2 makan ubat ni mmg tak berapa suka
aku prefer herbs rather than drugs
tapi still ada monitoring & follow up every month
tapi nak sembuh sepenuh tu mungkin sukar tapi kitaorang
akan terus berusaha selagi daya...yang penting terus
berdoa...itu kata doktor...tapi semuanya adalah ketentuan illahi

MIL aku dah jadi 2nd blogger ....harusla nak bergambo gak
phening Mr Y nak melayan antara bini dgn mummy dia
hehe

La ni bukan aku yang ajak nak bergambo...MIL lak ajak bergambo
jgn mare...la ni kehulu kehilir pun dah bawak camera boleh hehe

Korang jgn salah faham yer tengok aku siap pose2 kat dlm spital...
takkan nak amik gambo masam pulak
tak bessla...tapi dlm hati tetap risau kat my PIL...
at least cuba untuk bg dia happy..

tapi bilik ni mmg selesa sgt terasa cam dok kat hotel
haruslah...smlm pun rate dah macam hotel
RM300++



Psst: Esok aku takde nak bawak PIL makan angin...hopefully he will be okey...walaupun atas nasihat doktor tak begitu mengizinkan...mintak2 semuanya selamat

19 comments:

-oP_ida- said...

sepital KPJ kaa.....beshnyaa....
admit situ..sakit pun rasa kurang...kan...

NIDA, doakan PIL sis lekas sembuuh..ISNYA'allah

Joy said...

selesa btul..n lega kan ur FIL dah blh balik tu...

Dee said...

jgn bwk tempat sejuk2 tau posh..moga your PIL cepat sembuh..

cacing said...

wah! kalo cacing tinggal situ terus....

ratusiput said...

mmg sporting la mil ko beb...skali lg aku doakan fil ko cpt sembuh ye...yg pntg dia kuat smangat.

Va Va Voom said...

wah sejuk hati mentua dapat menantu mcm posh neh..

YanaMIB said...

nama tpt pun premiere suite..wallaa..ampang puteri pn xde mcm ni..haha..

org zmn dlu ni len sket semgt dia sis..arwah nenek sy dlu time sakit pn sempt nk basuh kain segala..basuh tgn taw..dia x caya bsh mesin ni..hehe..org skrg je manja..saket sket terbaring, klu bley nk pi toilet pn nk org bwkkan =__=

hope ur FIL will get better soon..insyaAllah =)

Mama Gee said...

wahh mmg selesa bangat...
semoga FIL cepat sembuh ya...

mil posh sgt sporting lorr...hehee

Rinna said...

Wahhh curlast laa KPJ nye hospital.. cantik..

Harap enjoy laa nanti.. dan PIL beransur sihat

missSenget said...

moga segalanya baik2 aja... :)

ஐ๑makdara TERdiva๑ஐ said...

sesekali bawak jalan2, takde stress :)

hepi weeekend dear

Pepel BoNda AmaNi said...

pehhhhhh hospital tue terbaik la dia punya bilik kan....get well soon tuk PIL ko beb...

rasp said...

smoga he gets well 100% soon...
kelaz tul spital dia sis...

syanasaid said...

ok la tu bwk dia makan angin
kalo perap kt umah pn serabut gak kang makin sakit plak
cuma pantau2 je la kan

Cik Miera said...

wow...kelas gitu hospital nye..

Softtouch [Hanim] said...

cntiknya hospital dia sis..
kita sama2 doakan yg terbaik utk PIL sis yer...

ALoNa CintamaniszLite said...

erm..dasat ye bilik rehat ayah mentua posh. Mmg best je tgk..selesa laa wlpn yg dok situ tgh sakit.

Hrp2 ayah mentua posh cepat sihat.

el said...

yelah mcm kt hotel
kelassss u
tp ada gak dgr kata KPJ layanan x bape bgs..ntahlah mayb ada kurang ada lebih..

AngahSayang2314 said...

wahhh terbaik tueeeeee tempatnyer mesti mahal kan???