Klik Jangan Tak Klik

Thursday, April 14, 2011

Melayan Pak Mentua

Kan Pak Mentua aku baru jer admitted to hospital
sebab ada masalah peparu...ker paru paru yer

So pila bawah dia menjamu selera...sebab dia mmg takde selera makan dah....so bawakla menjamu selera ke Secret Recepies kot2 dia ada selera nak makan So orderkan cappucino untuk PIL...untuk kasi dia berselera...
pastu orderkan mushroom soup (gambo tak snap daaaa...)
Mr Y pun order beverage yang sama...

Aku dgn MIL kan sehati sejiwa
order yang air sama cafe latte hehe

MIL order vitnamese noodle...aku & Mr Y tak makan apa2 dah kenyang...
Pak mentua order chicken grill
tapi tak habis makan tapau jelah bawa balik...

Kami berdua share makan larva kek
ni sedap gak kat dalam tu ada melted chocolate...
first time terai ni mmg should try...
tp kalau perut kenyang tak yah ler rasa muak...

Psst: Semalam dapat berita PIL keadaan dia tak berapa stabil...kena berhati2...apa2pun kitaorang akan cuba yang terbaik...insyallah doakan yer

15 comments:

Cat4U said...

Alhamdullilah...ini yg terbaik bagi kita mengenangkan mereka...

Shu Shinju said...

moga PIL posh cepat sembuh k...

anyway sedapnye tgk larva kek tu...hehe..

atty's said...

semoga fil posh cepat sihat ye

zamdotcom said...

amboi..nampak sedap makanan..harus pergi cuba nih

p/s: tengah cari org belanja..hehe

YanaMIB said...

wow ada melted coklat tu yg sedap =)

PIL sis nmpk tough je dari luaran kan..hope dia cepat sembuh..byk byk doa ye sis =)

rasp said...

alahai...hopefully nothing serious lah sis...
kita sesama doakan ya...

ratusiput said...

aku doakan smoga pil ko cpt baik ye..

Akmal Ezzah Alias said...

wah sukenye dia

shezwan said...

smoga cepat sembuh ye.. amin!! ^_^

CikLilyPutih said...

semoga yr PIL cepat sembuh

Rinna said...

Aduhaii sedapnyaa..melted chocolate tuh..nyummy..

Moga2 PIL Posh akan beransur sembuh..

mummysyafie said...

alahai..untung dapat menantu macam ni. mudah²an FIL sis cepat sembuh..

syanasaid said...

aku doakan pak metua ko cepat sembuh ek


*aku ade award utk ko..gi amik ek

Softtouch [Hanim] said...

semoga pil sis sembuh seprti sediakala...choc lava tu mmg sedap...

Mama Gee said...

dapnyaa cuppuchino tuuuuu
membuak2 buihnyaaaa