Klik Jangan Tak Klik

Saturday, April 16, 2011

phewittttttt..aku gamble jer ni

Cian budak tecik kena tinggal sbb mummy & daddy nak
bawak "atuk" pi makan angin
sebelum nak cerita kemana destinasi aku
cerita dulu pasal Mr Poposh

Hensemkan...mesti ada yang rindu kat Mr Poposh
ko tengok aku pakaikan spek pun dia diam jer
inilah namanya kucing stylo

Asal nak pi vacation jer mende yang paling kitaorg worry
is about nak tinggalkan Mr Poposh...
dia ni kalau lonely macam2...
paling risau makanan & minuman dia...
nak hantar kat luar tak percaya pulak
pernah tanya..tp bila aku check sendiri...udah macam patung cendana jer dok dalam cage...
Mr Poposh lak tak biasa di kurung...

Tengok tu makin diet makin besau...sampai tak larat nak bangun...asal kami solat jer
dia pun dok sibuk nak joint sekali...

cerita pasal "gamble" tu...aku terbaca banyak bad review pasal
tempat yang aku nak pergi ni
incase indah khabar dari rupa
siap tempat aku kasi masuk dalam blog...
tadi pun dalam phone aku dah kasi reminder
depa kata dah improve a lot

okey takper kita tunggu dan lihat
apa2 u all enjoy ur weekend
hopefully my FIL okey...
sbbnya aku risau bukan apa
my BIL dah kasi tau jgn bawak tempat tu
aku cuba gak tukar tempat tapi semua
penuh bley!!!

Tengah bulan pun penuh ker...

Nak dijadikan cerita semalam tetiba cermin keta rosak
nasib baik rosak lepas hujan
kalu tak habessla...
ni alamatnya perjalanan ke "sana" tu delayla jawabnya
nak kena pi repair dulu...

apa2pun mintak2 semuanyer
selamat


Psst: Takperlah insyallah takde apa2 kat Mr Poposh...mintak tulun anak neighbour kasi makan...

11 comments:

Eri-chan said...

ah rindu dgn poposh yg comel dan beraksi baekk untuk mummy dia...hehe..

ALoNa CintamaniszLite said...

sama ler..kalo nak jenjalan..risau tul nak tinggaikan anak2 bulu ni..erm..
posh takpe ler..ada poposh aje. cam akak ni..ada 3 ekoq..adeii..

erm..nk cuti2 ke mana ni, posh?? hehe..hrp2 semuanya berjalan ngan lancar, ok..

nunu eera said...

la.. i leh je tolg jgkn si poposh tu.. cnfim kso lgi gebu.. ;)

ieda said...

alor2 lama x tgk poposh .. cute je .. ahahhaha ko kerjakan dia ya ekkeke

haaa nanti buat review kat sini erk beb .. :)

Rinna said...

Amboi comeinya.. mr poposh..pakai plak spek mata.. cute jerk..hehehe

Moga perjalanan ke sana tuh selamat

syanasaid said...

apekah tempatnye tu??
mcm suspen jek
nnt review tau

*rindu dgn my kucing nama dia hepi meal..heehehe
montok2 gini la tp da mati :(

-oP_ida- said...

selamat becutis sis....

rasp said...

amvoi...glam tu poposh ek sis...

have a safe trip & enjoy!

AngahSayang2314 said...

wahh miauuuuuuu hehheee cute tueeee

nadia natasya said...

comelll gilaaaa kucingg gemuk tuu :DD
nk pinjam satu hari buat jadi bantal peluk boleh? hehe

noornazuha said...

alah,kucing ni macam kucing saya....rindunyerr kat diaaa...