Klik Jangan Tak Klik

Monday, April 18, 2011

Pun dah tak letak berbotol botol

Tak habis lagi penat "berjalan" semalam...Link
so citer pasal trip tu aku hapdet esok jerlah yer
Hari ni kita citer psl makan lagi besss

Punyalah jakun sebab dah lama tak ke KFC tapi dek
sebabkan nak bulan mengambang ni
macam2 la yang teringinnya...
so tetiba tingin nak layan KFC...

Rupanya la i KFC pun dak ikut style MCDonald
ala2 jimat gitu
tak letak dah berbotol botol perisa sos
kekadang macam membazir pun ada gak
kekadang sampai botol2 tu pun kena songlap

KFC pun dah pakai tekan2 macam ni...jenuhla nak ambil bnyk kali

Memang takkan minum carbonated drink mintak tukar
milo....sihat ler sikit dari air gas tu...
gula bnyk beb tak sanggup!!!
walaupun sedap hehe

Walau macamana kaw pun promo KFC
tetap setia kasih dgn
"Snack Plate"
paling suka cosleslaw...mash potato
pass kat Mr Y...tp roti tu tak suka sgt

Side order...cheesy wedges...sekali sekala layan mmg syiok
selalu sgt jadi muak

Tapi kalau nak ikutkan lambat gak KFC ni nak ikut style macam gini...

Psst: Takdela lagi botol2 sos kat KFC..hehe

17 comments:

S..U..D..@..I..S said...

pic last tu x tahan tengok

nadia natasya said...

waaa sedap gilee kfc (:
thnks jenguk blog kalau rajen follow laa sekli (:

ouhhhh kfc dah tkde sos botol tu ea? -.-

ஐ๑makdara TERdiva๑ஐ said...

aku prefer mcD dari kepsi, tapi kalau suruh pilih antara mcD & A&W aku pilih A&w..haha!

YanaMIB said...

mmg nmpk sis dh lama xmkn kfc..sbb botol² tu agak lama dh xde..hehe =P

sy pn kureng dgn roti tu..slalu pas kt dak encem je..ngee~

Cik Tqah said...

sdp la plak tgk kfc..ttbe jd lapa blk

Adi Zhaf said...

tetibe rase lapo..ngeh2 =P

ratusiput said...

ye ke...kt jb ni lom jumpa lg yg pakai picit2 ni.still dlm botol lg.tu bulan lepasla...bulan ni aku lom masuk kfc lg kot2 dh betuko gak ke..

fyna said...

sedaaaappppnnyeeee..
:)
bile nak banje fyna nih?

SyaNa said...

adoii terliur aku
adekah nak buka posa KFC ari ni
hahaa

-oP_ida- said...

keepci..dh up grade ....wahhhh

mama iris said...

ha'ah....dh main tekan2....tp perasan tak tekan2 dia best sket....mcm lembut...kalo mcd punya gigih kuar muscle....huhu

Eri-chan said...

hehe..betul tu ade je yg pjg tgn curi sos kfc..

shezwan said...

dah takde ke?? baru nak cilok satu bawak balik.. hahah XD

Abu Luqman said...

singgah malam..sini pe khabar

ummiross said...

ummi suka sangat cheesy wedges tu..

Ummi Talhah said...

adeh... cheezyyyyyyyyy balik keja ni harusku singgah kfccc

nureenina said...

cheesy wedges~~nyum3 :)