Klik Jangan Tak Klik

Monday, March 14, 2011

Tak sah kalau tak singgah sini dulu

La ni bersiaran pun cam biskut kejap ada kejap takde takperlah yer
janji update walaupun tak seligat dulu
(hari ni poser harus slow2 sikit...kalau boleh nak pratikkan puasa isnin khamis baguskan...dapat pahala & baik untuk kesihatan...yolah tu dalam hati bukan apa baik utk berdiet jugak hehe)

tapi aku appreciate kat korang masih sudi komen2 yer
thanks a lot

Citer ni walaupun agak suam2 kuku still nak update gak
so layan jelah yer

Dah lama rasanya tak ke sini...masa kecik2 dulu adalah kot...
so dah terlalu apa kata singgah ler dulu sebelum ke destinasi seterusnya
agaknya korang pun dah tahukan destinasi yang nak dituju
simpan dulu

Inilah dia Ayem Itam...dulu famouslaa...tp la ni cam dah kureng sikit

meh tengok dulu buah apa ni...

Siapa pandai buah apa ni....teka2 tp takde hadiahlaa...aku tak beli pun...eksen jer ni

Kat sini pun syurga buah buahan...macam2 buah ada...fresh & murah....besarkan pisang tanduk ni...kalau nak balik ke KL leh gak beli...goreng pun sodap...

Mr Y singgah pun ada makna heboh nak beli "kompang" untuk band tradisional diala apalagi
harga boleh tahan gak tak mahal sgt...
ada hati nak pergi lagi tu...macam tak cukup2 kompang yang ada...

tengok tu walaupun kiut jer basikal & beca tu...mak aii tanya2 rege dia mau terkezut
tapi mmg bersenilaaa...halus jer buatannya

Segala pasu macam2 jenis dari besar kecik semua pun ada...mmg rambang mata dibuatnya
elok bawa lori mai sini hehe...baru puas

Barang hiasan rumah melambak lambak...nak ala2 english pun ada

Sesuai as "door gift" untuk orang kawen ni....murah tu....

beli kipas ni bagus gak time2 panas mmg berbaloi...

Cantek mmg ler cantek...tapi kekadang kalu beli buang "semak" rumah pun ada...
huhu

Jadi model tikar sat....

Untuk anak2 kecik jgn risau leh mintak mummy & daddy belikan anak2 patung
yang kiut ni...murah jer tau...aku pun dok tingin gak
tapi pikir balik yang ada tu pun aku tau nak sumbat mana...udah2 ler tu hehe

apa saja props yang ada pose ajerlah....munger pun munger walaupun bukan minah munger
hehe
Ini kalu makcik2 tengok suka jer nak memborong ni


Psst: Siapa yang nak kawen tempat ni mmg sesuailaa for door gift..harga pun berpatutan...tp ada yang kasi tau plus minus minyak tol mmg tak berbaloi..ikut sukala ....kot2 rasa nak berjalan2 bess jugak...sambil cuci mata

20 comments:

Joy said...

nmpk buah manggis! dah musim ke? hehehe...

Amy Abdul Rahman said...

bestnyaa singgah sini

YanaMIB said...

dh mcm ala ala nilai 3 kn..byk btol souvenor..brg kawen tu x tahannn..haha =P

ratusiput said...

aku pn dh lama tk g air hitam sbb takde pe nk bli kat sana :)

makdara TERdiva said...

ko mcm biskut pun aku tetap akan datang walaupun lambat!

best! blog ko mcm blog libur..jln2 cari pasal & cari makan :)

SURIA AMANDA said...

oho...akak kat air hitam....patut la seronok sakan..

☆ lieya latif ☆ said...

lieya pun kalo balik johor, wajib balik singgah sini sis....lagi2 ade makcik jual otak2 sedap kat situ...selalu beli tuk mia sebab tak pedas heeheheheh....

-oP_ida- said...

Suka BASIKAL tuh......

chantik...

bepuasa erk..bagus..bagus...
teruskan amaLan keh...

Riri Yoorin said...

mak oi..besau2 buah2an dia..

Isteri Yang Comel said...

WAH SERONOKNYER...

Mr feckry said...

ayer itam ek..buah durian ade tak

Shahrul Hairy Shaharuddin said...

Boronggg jgn x borongg.. hehehe =D

atty's said...

pisang tanduk tu kalo dpt buat kepek beshnya

Dee said...

wah.kiutnyer basikal tu..tp rega..mmg mahallah..nak buatnya bukan senangkan..

mummysyafie said...

rambang mata nak beli ni. semua macam best..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

best dapat jalan2 kan...

Naddia said...

tuh bkn buah..itu keledek. haha.. betul tak?
excuse me..kamu dari indonesia?

el said...

dulu pi ms convo bil
mmg singgah sini rambang mata dibueknyo..hahahaha

Farra Dhelina said...

mcm buah bacang je tu kak..ke binjai?

Rinna said...

Bestnyaa jln2 ke air hitam..byk barang2..kat situ.. :)