Klik Jangan Tak Klik

Monday, March 14, 2011

Puteri Pan Pacific JB

Nilah dia destinasinyer.....
dah phening nak ke mana jadi "Jay Bee"
la jadi destinasi
sasaran....lagipun dah lama tak jejak JB ni...

We stay Puteri Pan Pacific JB....okla baca review cam ok jer...tryla dulu
kalau bagus datang lagi...kalu tak bagus kirim salam...
banyak hotel bess2 kat sini...

Yang tukang register nya akulaa...Mr Y bayar jer yang remeh temeh ni mesti kasi aku dari
start membooking sampai ler check out nanti...

aku suka booking awal2 senang
bukan apa kalu buatnya kalu hotel fully book nangis jerla kang
tapi Mr Y suka last2 minute booking or main redah jer katanya adventure
aku tak suka..aku nak everything well organize...so adalah lebih baik aku yg uruskan

last but not least settle pun jom check it out our room
bess ke tak...penat sungguh kita tido dulu....jadi co pilot pun penat taw....tak nak kasi
drebar ngantuk...haruslah aku dok layan pot pet...sampai tak tau nak citer apa dah

Psst: Nanti kita tengok bilik next entry yer....insyallah ada masa aku blogwalking hari ni

13 comments:

ratusiput said...

ko g jb ke posh...pan pac lg...aku ni nama je dok jb...pan pac tu stakat lalu2 je tak pnh masuk.eheh..

ieda said...

hubby mu dan hubby ku same jua .. x suke yg remeh2 nie .. dia huluq uit jer huhuhu

ieda said...

beb .. lupe nak btahu
u GOT TAQ

http://iedaimmi.blogspot.com/2011/03/contest-gaya-fesyen.html

Softtouch [Hanim] said...

oo sis p holiday yer..bestnya...xsabar nk tau nhext update..

M a W a D D a H said...

syokknya die cuti2 kat jb...:)

AngahSayang2314 said...

cantik hotelnyerrrr

Mimy Hamid said...

gi JB singgah singapore ke??

Farra Dhelina said...

jarang gi jb..rasanya blh dikira je dgn jari hehe..

mummysyafie said...

betul tu..nor pun suka booking awal2..tak suka main gamble je. takut nanti penuh. kang geget jari tido kat keta..hihi..

rasp said...

dah dekat bebenor dgn S'pore tu...
i pun prefer an organised holiday...
nak nak kalo dah beranak pinak nie kan sis..
leceh kalo unorganised..

Abang Stalker said...

abg pun da pnh tdo hotel tu..mmg best.blh la bg taraf 4,5star pny hotel. :)

Rinna said...

Owwh jln2 gi JB yer.. tak penah lagik ke bandar JB adess.. sabo je laa..

Noriz said...

sya org jb...welcome to johor... hope u hv a nice day ;)