Klik Jangan Tak Klik

Wednesday, March 16, 2011

Tengok bilik bess tak....

Meh check it out bilik camner pulak
bess ke tak...Assallamualaikum dulu....

Sampai2 ajer check dulu "bath tub" tempat nak berendam harus siap ada buih2 gitu...
mmg bess...so letak ler shower gel bnyk2..kalu dapat berendam mmg layan
rasa tenang sgt....

part paling aku suka....suka jer nak bawak balik buat collection sebagai kenang kenangan
& sampai kalau pi travel mana2 pulak leh pakai jugak...sebab travel size senang nak bawak...

Siap ada tepon dalam bilik air...tak tahulaa nak tepon siapa yek...
kalu nak privacy cakap dlm bilik air bess kot hehe

Senang tak payah bawak hairdryer sendiri..aku kalau takde ni...payah gak...habisss
tak habis2 nak basuh rambutnyer pun...

Ok...citer bilik air dah habis.....suka gambor ni cam 3D lak..

Ni pulak wajib utk Mr Y....heboh nak jugak minum2...tapi mmgla air kat hotel apa pun sedap....
2 air tin itu complimentary....

Nilah dia tempat beradu...planning kunun2 nak letak bunga ros...nak kasi
feeling2 romantik tapi
dah tak jumpa2 rosenya jadi mimpi jelah
insyaallah lain kali prepare betul2...hehe

Kalau kaki tenet mmg berbaloilaaa....tp kami mmg dah pakat takkan bawak laptop kalu gi vacation...sebab nanti kalau salah sorang dah layan tenet harus la tak besskan...so kot2 ada yang menginap utk business leisure mmg berbaloi...tetiba tingat kat laptop
kalu tak leh layan blog hehe

TV sempoi jer...tapi ada astro....ala tp kalau dah namanya vacation takde masanya nak tengok TV pun

Bagus hotel ni ada tunjuk arah kiblat...senang nak solat...

Lepas ni nak buat apa pulak yer tunggu!!!



Psst: Mr Y penat2 pun layan gak leh pose sini pose sana...habissss tu dah bini blogger layan jelaaa

24 comments:

nuanza said...

wah..wah...honeymoon ekkk..hotel mana tu ekk..mesti berbintang2 kan..huhuhu..sama la ngan kite, kalau g mana sibuk je nk ambik gambor, ape lagi kan..nk masuk blog la...en garpil harus la layan kehendak bini dia

-oP_ida- said...

Nice gak biLik dia......

sarah mohamad said...

cma best nya. teringin nak g jugak. hihi

Mr feckry said...

kemana lu jenjalan ni

el said...

wahhh best gak bilik tu semua ada...syok2

eT said...

haha...sian mr.Y kene layan mrs blogger...ngeh3...
btw..hotel ni kat mana...cam best jek vacation nih...

ratusiput said...

bagus gak dpt tgk gambar ko ni.aku pun tak pnh masuk pan pac ni...kate hotel berbintang2 kan...ehehe..

YanaMIB said...

oke la tu..tunang sy tu skrg dh kaki blogger jugak..xtau la dh kawen nnt berebut lappy je kot..haha =P

x sbr tggu next episode psl vacation sis nih ^_^

atty's said...

besh kalo otel ada hairdryer..senang nak kering kat rambut.

rasp said...

steady je u leh amik pics bilik yg still 'untouch' gitu...
kalo i jangan harap....
sapphire masuk bilik hotel laju je dia terus naik lompat2 atas katil...
punah harapan ibunya nak amik gambor bilik hehehehe

MeMHaliD said...

syoknyer....nak ikut...tapi bilik sebelah la..hahahhahaha

Isteri Yang Comel said...

besar bilik hotel tu

qellissa said...

x penah tdo kat pan pac jb..walaupon dok jb..hihihi..(motif, nak duk otel bagai kt kampung sendiri) tp nampak selesa kan kna kan....

Mimy Hamid said...

dah macam duta beb...ehehe...tang tv tu kecik tak puas hati aku..aku vacation layan tv gak..heheh

☆ lieya latif ☆ said...

best sis biliknye...very the selesa gitu......mmg syok wooo.....lieya pun suke bilik yg ade bath up...heavennye dpt rendam2....release tensen gitu kan!!~

ieda said...

waa bestkan otel nie .. beb , den x pernah nginap sini lagi .. selama duk jb dulu selalu masuk otel jer sbb ada seminar or ada hal .. nak stauy lum lagilah .. nampak gaya main trgk apa yg hang preview jerlahhh huhuh

SyaNa said...

aku pn xreti vacation bwk laptop bagai
kang mau ngadap tuuu je

Dee said...

x penah lagi ke JB...bolehlah buat reference hotel ni..

Faizaharis2 said...

wahhhh bestnyeeeeeeeee...cantik bilik tu... selesa sgt....mau tak kuar blkk ni...hehe

mummysyafie said...

dah ada high speed internet tu pun dah kira ok. yang penting bilik puas hati kan..

Rinna said...

Cantik biliknyaa..ada air tin lagik tuh..

annie deen said...

uisskk..seronoknya honeymoon...
indahnya kanpong halaman ku...esok nak balik jb jugakk..

A D I A said...

i suka yg tunjuk arah kiblat clear gitu, ada yg letak arah kiblat dalam laci. jenuh la mencari mana dia letak.

Shu Shinju said...

telefon dlm toilet???? hihihi...