Klik Jangan Tak Klik

Wednesday, March 16, 2011

Late lunch & tea time

Sampai sampai hotel pun dah pukul 2pm...pas tido jab...apa lagi mau tak kebulur...
dapat nasi ayam pun jadilahhhh....makan kat food court jer ni
kalau hotel kat town mmg senang nak cari makan

Dah kenyang & soping sikit2 kat shopping mall...betul2 sebelah dgn hotel ni
veru convenient...

Apalagi jomla balik hotel...see jalan kaki jer...tak yah nak berparking bagai...kat JB ni parking
pun sengsara gak ala2 key ell

Sebelum masuk hotel kasi pose dulu depan Pan Pac...angin waktu2 petang ni mmg bess sebab
dekat dgn laut kan...

Mr Y tak kenyang2 lagi nak tea time pulak kat hotel...ingatkan dok hotel
leh ler rilex gak....layan tetap kena layan gak

nak makan buah2an...pulak...tapi mmgla kalu vacation ni lapo manjangkan...otak mmg rilex...

Okey tgh plan nak pi mana lak nite time....to be continue...

Psst: MIL aku balik hari ni...mintak2 semuanya selamat amin...

10 comments:

Azmiezas said...

Hi Posh..
bestnya jenjalan..pegi JB yer..??

ratusiput said...

mesti ko g kotaraya kan...ehehe..sebelah pan pac je...kalau tau short cut lg leh g ct square...salah satu shopping complex yg beso gak tu kt jb..dr pan pac tu leh nampak rasa kalau tmpat tinggi..sbelah pan pac tu persada johor.kat situ tempat slalu buat pc fair...home fair...mcm2 la..

ratusiput said...

lg satu depan pan pac tu ade telekom.situ ade gerai pokok ceri.ko akn nmpk pokok ceri beso.dorang kate situ byk jual lauk pauk kelantan...sedap n byk pilihan.kate dorangla.aku tak pnh g sbb aku org jb n makan makanan jb.ehehe..

Rinna said...

Sedapnyaa..tgk buah2an tuh.. :)

puteraduyong said...

seronot....

Eri-chan said...

wah nak p JB la...dulu2 p dgn arwah bapak.

Shu Shinju said...

bestnye oliday.... seumur idop shu sekali je jejak JB...bila nak kesana plak xtau la...hehehe...

Softtouch [Hanim] said...

bestnya sis..betul kalu vacation ni kan lapar je memanjang sbb tgh rilex kan...

bestnya bilik dia sis..selesa sgt...

a loqman said...

singgah pagi..apa khabar

AngahSayang2314 said...

wahh bestnyer angah kat sini tak sampai lagi hehehe bila la turn angah lak yerrr