Klik Jangan Tak Klik

Friday, April 16, 2010

Being Apart

Nak duit mcm "nuffnang" silala klik2 CATCHEYE
Korang thanks sbb still sudi klik2 my nuffnang


Sedih + lonely
sbb kene tinggal
huhu
Mr Y takde kene gi course for 3 days
part ni yang paling aku tak suke
nak ikut tak leh just for the staff only
menci taw....


ala baru kene tinggal 3 hari pun muka dah monyok lagu ni
imagine kalu yang "being apart" lama2 tu
camana yer...aku ni kdg2 baru 1 hari Mr Y takde
pun aku dah bosan takde geng nak bermanja (gedixnyer)
..nak bertekak (tapi lepas tu mintak ampun)
yang paling penting teman nak berpot pet


takkan la aku nak ngadap
jer "si poposh" ni
baik aku pi tido rumah my mum
Ingat mau angkut dia sekali
tapi lecehlah kat umah my mum ada
2 hero lg kang tak pasal Mr Poposh
kene buli lak
dah ler dia ni lemah lembut

So utk menghilangkan "kebosanan" aku
baik aku pi lepak umah my mum
leh gak aku ajak my parent gi jln2

Tapi dah elok2 plan baik punyer
MIL pulak call
minta temankan dia pi klinik
terpaksala postpone dating dgn my mum

dua2 hati pun mau jaga
jadi pandai2la aku adjust masa
settle my MIL dulu
pastu terus shoot pi rumah my mum
bawak dia gi jalan2 pulak
adilkan...
mesti korang tanya naper tak angkut dua2 skali
camna nak angkut akukan nak tido umah my mum
takkan MIL aku pun nak ikut tido skali

HAPPY WEEKEND U ALL
&
HARGAILAH PASANGAN ANDA
SEMENTARA MASIH ADA

Psst: Sekali skala berpisah camni pun okey tapi tak mo ler lama2....leh feel rindu2 sikit hehe




23 comments:

NeenaAnuar said...

betoi2... kite kene adil! dua2 pun mak kite kannn..

sekali sekala berpisah tu perlu! baru syok sikit bile jumpa balik kannnn.. :D

TopsyTurvy Mum said...

wa pun x tahan jauh lama2..mandi x basah haaha!

mmg 2-2 hati kena jaga..mesti bangga mak ko anak dia pandai amik ati mertua

have a nice weekend Posh!

Mr & Mrs Mikko said...

alahai ciannya u yunk...

dgn poposh jew la weekend ni eh..

hhiiihi..
i nk pg vacation..
nk pg labuan lakz.. 2 hari 1 mlm..
jgn jeles yunk

makdara terdiva said...

baru 3 hari tuhhhh..alahaiiiii..sabo beb!!!sok mr Y balik kompom kena terkam....muahaahahha!!

ME said...

ehh.. cam sama jer, me pun kena tinggal till this sunday. huhuhu sedih gak

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

memang pun wei...aku pun gak berpisah satu malam jerk sebab en shukri kena outstation..tue pun dah syahdu aku rasa...hahaha sebab bosan gila kat umah..dah la mama jauh..huhuhu..ayat gila sadis kan..

ida said...

..sekali sekale terpisah ..
ok lar tue..
comelnyer kucins tue..
niy tuannyer yg rndu tuan ker..??
kucing yg rndu tuan..
hehe

Mia-Ina said...

ble berpisah sekali sekala...rindu tu akan dtg..ewah!

ratusiput said...

uishh..paham sungguh perasaan ko posh...tp takpela...3 ari...pejam celik pejam celik dh tercongok dpn mata.tp mmg betul...hargai pasangan atau apa2 je mende yg kite syg slagi masih ade...kalau dh takde sok nk nyesal pun tak guna...

NuNu EeRa said...

romantik jgk cik posh kite ni.. 2la, msa ade dpn mata msti nk gduhkan?? da xde bru nk indu2..

y@n@ M!B said...

sy ada kwn yg hubby dia slalu sgt outstation..bkn 2-3 hari, kdg2 seminggu..kdg2 blk kejap, pehtu outstation blk...
and dia pn slalu lepak rmh mak dia bila hubby dia xde..rmh sapa lg nk lepak kn klu bkn dgn mak..hehe~

yg penting ada ole2..lalala~ ^_^

Dee said...

baguslah posh ni..dua2 hati jaga..menantu kesayangan nih..

Mimy Hamid said...

aku nak say hi to poposh je...hehehe ..sbb poposh wat muka comel..

atty's said...

takper..sekali takde depan mata..itu yg buat rindu-rinduan..dan bertambah syg.

Azmiezas said...

Ala Posh..baru 3 ari..relaks aarrr..

Sekali sekala berjauhan syokk jugek,..so nanti bila dah jumpa..baru best..(mcm bercinta dulu-dulu..)

btw:..MIL ke mak sendiri ke, dua2 pun penting,..n kena layan sama rata..

Happy weekend tuk awak jugak..

nasikputeh said...

comeynye kucen.. nk sewa kejap..

kat uma ade 1 kucen paten ni tapi samseng gilee.. slalu kene campak slipar..

Shariz said...

Shariz pun tak suka kalau hubby outstation...mesti bosan punya sbb takde teman w/pun ada lagi 3 hero yg tak habis buat bising kat rumah...hehehe....kdg2 kalau ada peluang, shariz ikut jugak hubby...hehe

tapi tu la sekali sekala berjauhan, seronok jugak sbb bila dia balik, mesti dia akan buat extra baik sbb nak cover waktu2 yg dia takde tu...hehe...enjoy ur weekend :)

adikmanje@ellyazarmilia said...

alaahai...siannya....loonely...nasib umah mum dekat kan...klu jauh cam aku ni...memang mati kutu la...dedulu cam tu la klu hb pi o/station atau pi fishing jejauh...

AkuPenulis said...

setuju dengan ayat yang di bold kuning tu!
hehe..
tapi, kadang2 cinta jarak jauh ni,menarik jugak.. =)

SyAmSuL AnUaR said...

mcm2...comel kucing ni....

pak long said...

salam..
HAPPY WEEKEND U ALL
&
HARGAILAH PASANGAN ANDA
SEMENTARA MASIH ADA
memang best ko punya slogan...caya la

rasp said...

pandai u jaga hati dua2 moms u tu...

ieda said...

salam beb ..
singgah ayie

makin cumei poposh .. miss jugak nak tk muka dia .. heheh